Tabung Masa Depan

Wednesday, January 13, 2010

keKReatiFan LuaR batAs noRmaL...

jeJaRi mahu meNaip.. naMun masa ceMbuRu meMandaNg.. laLuku seru melihat gamBar berKata-kata.. biarpUn peLik.. di Luar bataS norMaL.. aku suka.. sebab yang peLik itulah yang meNaRik dipandang..




 











dalam hati aku..rasa bersyukur sangat Tuhan ciptakan aku comey-comey dah..  hidung kat tengah-tengah ni ke bawah lubangnya bukan ke atas.. mata aku putih biji matanya hitam... badan aku ni ada macam-macam bentuk bukan bujur semata-mata je.. kalaulah Tuhan ciptakan aku macam kat atas.. tak ke seksa.. Jadi biarpun rupa gaya gini aku dah cukup bangga dah.. biar tak hansem tak lawo mane pun.. cukup lagi sifat aku ni.. hehe..
 

kaLo camNi kiRe oK gaK La kan huhu





katakan like jika best ya!

37 comments:

naim said...

hu..gambar yang agak menggelikan tapi sedap ditengok..hehe

profnotetree said...

wah... pelik2 drangni... itu r the power of photoshop.. hheeh

profnotetree said...

wah... pelik2 drangni... itu r the power of photoshop.. hheeh

..izza.. said...

haha..
lawak..
pelik

..::Elm3 Ak3M::.. said...

nice pic..pelik2...

Aini said...

gambar last 2 memang tak bloeh belah la...wakakaka.. =)

amoi said...

wuakakakakaka~~!!!!!

cr3ap said...

These pictures is so weird. It almost make my eating mood gone away. Ewww. Disgusting :D

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

ieQa sWetLuv said...

naim ~

menarik kan kan..huhu =)

ieQa sWetLuv said...

profnotetree ~

kalo one day kite hebat ber'photoshop' i will do like this too..huhu =)

ieQa sWetLuv said...

..izza.. ~

a'ah.. mase mule2 tgk pun da rase memang pelik..hehe

ieQa sWetLuv said...

..::Elm3 Ak3M::..~

pelik3..hehe

ieQa sWetLuv said...

amoi ~

LOL.. ;p

ieQa sWetLuv said...

Aini ~

hahahaha

ieQa sWetLuv said...

cr3ap ~

hihi.. make sure you'll not remind these pics before having your meal ok! huhu

This is .... said...

mcm2 orang skrg ni.. semua nak diubahnya :P

zack zukhairi said...

ish ieka! ni kalau perempuan ngandung tengok ni, boleh kenan kat baby ni. takut2! :p

chenta said...

eee..geli plak nengok!huhuhu

ema.razali said...

sis , pelikk jepp semuanya . buat seram laa . hahha ^__^

ZihNuN FaTiN said...

hahaha..kelakar..=)

whitedaisy said...

haha..aku ptt bersyukur=)

Sharinginfoz said...

memang sangat kreatif kan.... macam2 le...

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

ARC said...

gambar 2nd tu gile menakutkan....huhuhu

ieQa sWetLuv said...

This is ~

bile semua makin kreatif mulelah start nak berseni hihi =p

ieQa sWetLuv said...

zack zukhairi ~

haha..siapa2 yang mengandung jgn tengok tau tau ngee~

ieQa sWetLuv said...

chenta ~

mula2 geli gak tengok tapi suke hihi

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

jangan sampai termimpi2 lak tau ema..huhu

ieQa sWetLuv said...

zihnun fatin ~

tu la kak..lawak gak la hihi

ieQa sWetLuv said...

whitedaisy ~

alhamdulillah =)

ieQa sWetLuv said...

Sharinginfoz ~

hihi.. tau x pe =)

ieQa sWetLuv said...

Arc ~

haha.. nak try kat pic kamu lak x??ngeh3 ;p

diden[+] said...

cam makwe ak yg last skali tu wuahaha

hanismalik said...

Saper la terlebih masa edit2 gambo2 nih....tu yg dinamakan xde keje cari keje...hehe...nway, menarik=)

ieQa sWetLuv said...

hanismalik ~

haha..thanks ya =)

sendox said...

gambarnya bikin merinding...

FatinSyahirah said...

gambar yang sangat kreatif wlwpun macam geli dan lawak. ahhaahha

F I T said...

sengal je gambar..haha