Tabung Masa Depan

Tuesday, July 12, 2011

Happy birthday to me and my besty, Nur Haziyah Zaidi..


( Agak lewat post ini.. hurmm )


Happy birthday to me...
Happy birthday to me...
Happy birthday to me, Ieqa Swetluv..
Happy birthday to me....


Sedihnye nyanyi lagu birthday ni sorang-sorang untuk diri sendiri.


Sebenarnya kalau nak diikutkan, birthday aku kali ini adalah birthday yang paling tak rasa birthdayla.. sambut dalam bas IPG, sewaktu on the way ke KOGUM di UITM Shah Alam hari itu, 8 Julai 2011.. Dah pulak tu, tak ada siapa pun yang semangat nak wish aku.. adik aku pun just sent mesej , " HB" je kat aku. Haish cam tak ikhlas betul.


Sedih sebenarnya. Bila duduk sorang-sorang, ingat zaman muda dolu-dolu.. cam meriah jer. Tapi sekarang ni.. hurmm.. sadis betul..


Nasib baik besty aku, azie, still wish semangat-semangat kat aku... siap wat note ni lagi untuk aku..


________________________________________________________________________________



my besfwen yg gonjeng~!

by Nur Haziyah Zaidi on Thursday, July 7, 2011 at 10:40pm


hihi..
nmpak x tajuk tu??
comey kan?
hehe..sy ade bes fwen ms sy sekolah kat smakj dulu...
kitorg sme2 mereng...
suke buat bnde mgarot2 same2...
rapat ngn dy since sy f4...kire ms mule masuk smakj dlu..
nme die nenek nurul atiqah azhari..
sy syg die...
nk tahu knp??
sbb dy sgt baik kat sy...
care kat sy...
kwn sy yg slalu sme2 sy x kira susah senang....
byk sgt memori kitorg ms sekolah2 dulu...
bile engt2 sume nye memg sgt klakar...
kitorg pernah nges same2..pas tu gelak2..mcm org sasau kan??
hehehe....

nurul...ak nk ko taw...
ko la kawan baik ak dunia akhirat~
insyaallah~!!!!!!!!
smoga kite tetap jd kwn baik smpai bile3 pon...
ak syg sgt3 kat ko wei....
wlupon kite dah makin jauh..
msg2 dah bz ngn life masg2...
tp kenangan kite sme2 tetp segar dlm ingatan~
trengat dulu malam2 kite duk g public phone sme3..
blik lewat2...
semata2 call depe...kekekek....
engt gak dulu buat keje jahat same2...
makan same2(time bulan pose) erkkkk...hihi
ko la kwn yg byk bg nchat n sokongan kat ak...
thanxxx kawan~!!

hehe...mule2 ak knal ko...
ak rs ko skema sgt..
ckp sebijik2..plahan2...
sempot ak nk tggu ko hbeh kan ko ckp tu...
hahahaha.....
nurul yg ak knal gak memg sgt menonjol..
seorg yg proaktif....
suke sgt bile dtg part2 yg memerlukan ko gune mulot ko yg becok tu...
hahahaha......
ak suke tgok cara ko study....
know y??
sbb klu x phm ko suke tny cekgu...
ko ckp ape yg ko rs btoi...
tp at the same time sgt laa polite....
ha~!! lg 1...ko adelah kwn ak yg suke buat soalan klu study...
latihan23..ak pon mcm nk pengsan tgok..hahaha....
ak trengt gak kite outing sme3...skali je spnjg ak kat sekolah tu...
tu pon mak ak je taw..abah ak xtaw..heheh...
tu laa outing pertama ak kat smakj...
pling x leyh lupe ramai kate kite kembar....
tp klu skunk kite jalan sme3 ak kompom org x ckp mcm tu lg dah..
sbb ak dah gomukkk...ko plak mkin melidi.....hihi..
yg ni ak xdpt nk nafi kan...
tp 4 sure ak mkin comil nk bnding ngn ko..hahaha....
n ak engt lg...blik outing tu...
ko men lintas jalan je..
xtgok kiri kanan...
seb bek ak sempat tarik ko..
klu x...ape ntah nk jd...hehe
thanx gak..sbb jg ak setiap kali ak sakit...
ak kan bpenyakit...kekekeke....
engt gak knagan lawan syarahan kat ko...
yeay~!! ak menang..hahahah..
tp u know what???
ko memg pendebat terhebat~!!
skema2 bgtu memg sesuai untuk ko...
betah2 ckp org tu memg keje ko...
wakakakakak...
jgn mare..copek tuo nnt eih....
tp ape2 pun sume tu kenangan wei ko ngn ak....

dikesempatan ni gak...
ak nk mintax maaf...
sbb ak dah jrg2 contact ko..
jrg2 care kat ko...
tp ak nk ko tahu...
ak slalu engt ko..
cume masa x mgizin kan kite tuk buat sume sme2 mcm dulu...
klu nk hangout sme3 pon ak xdpt janji...
sbb susah ak nk kuar umah....
tp insyaallah..
ade rezki..ade umor n jodoh yg pnjang...
kite mesti dpt jumpe n spend time mcm waktu kite sekolah dulu3....
just both of us je...^_^

n lastly...sbnar nye..ak buat note ni.........
special ntuk ko...
sempena bzday ko esok....
ak nk ucapkan...
selamat hari lahit weh~!!
ape3 pon ko dah tue....
lg tue dari ak..
jd sodar2 laa diri ek...

smoga bzday kali ni...
lbeih bermakne ntuk ko...
ak doakn smoga ko pnjg umor murah rezki....
allah kabul kan doa n impian ko...
ak jugak doakn semoga ko dpt tros cekal kan hati n bertahan kat sne....
biar laa org nk kate ape pon...
jnji ak knal ko yg sbnar nye mcm ne...
hehe...
terharun x??
klu terharun pi nyanyi lagu pok amai2....cpt~!!hehe...

neway bestie...
i luv u~!!!!!!!!!!
muahxxxx~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!@#$%^&*)!#&*)(*#&!@#$%^&*())&^#!@#$%^&*()*&^%@#$%^&*(


________________________________________________________________________________


Azie.. azie.. siyesly aku touching sangat-sangat pas baca note ni.. Di saat ramai kawan-kawan aku yang dekat ngan aku lupa birthday aku ini, kau ada untuk aku, even jauh dimata, bertahun-tahun tak jumpa, sekian lama x berhubung mesej and col, tapi as long as kita still keep in touch, dari hati ke hati.. hubungan persahabatan tetap akrab untuk selamanya.. thanks yunk..


10 Julai lepas pula birthday azie, tak jauh pun.. tapi aku tak sempat nak wat gempak2 cam note kau wat ni pun.. sorry sangat2 yunk.. tak apa lah, nanti kalau kau dah balik USM, aku usaha nak mai tempat kau okies.. kite celebrate dua2 even lambat giler pun.. peduli apa kan! haha..


Kepada semua kawan-kawan yang sudi ingat birthday aku, wish aku.. Thanks sangat-sangat ya korang.. I'll never forget that..




katakan like jika best ya!

5 comments:

cik QT said...

most welcome dear...
ieqa..nnti tlg miskol atie balik ae..
lost no ieqa la.. :)

Zura said...

heppy bday eiqa...kita sama bulanlah..hehe...

maCy said...

HB dear :)

Ema Razali said...

alololo jgn sedih sis. meh ema nyanyikan. hihi

Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to you, Ieqa Swetluv..
Happy birthday to you....

love u <3

ely yusliza said...

nice ;)