Tabung Masa Depan

Monday, October 10, 2011

My Lovely Doodles


Tak nak banyak cakap. Cuma nak tunjuk je.. Hehe..


Yang ini aku lukis doodle kawan aku pyza, baju dia sejibik sama cam dia pakai tadi tau hehe

Yang ini aku lukis doodle kawan aku Rosafandi, walaupun tak sama sangat tapi rasa ok dah kot..hehe



Yang ini doodle untuk Puteri Islam. Kenapa Puteri Islam? sebab aku kan Unit Beruniform Puteri Islam.. Semangat kot kekekke..


Yang ini doodle sapa ntah aku pun tak tahu. Tapi Rosa kata sama macam kawan aku, Toceng.. hehe


Haa ni doodle seksi tengok satu mata je yer.. ini lah first doodle aku even tak lawa sangat tapi aku teruja gak hehe





Pot Pet Pot Pet:

Sebenarnye aku teruja bila dah pandai wat doodles camni. Dulu aku ingat kena guna software pape, tapi guna paint pun boleh.. INi lah namanya bila orang tak pernah ada seni tiba-tiba berseni, excited lain macam sikit.. kekeke...







katakan like jika best ya!

4 comments:

cik @iEn said...

oh.. pasni nk try jugak la.. biasa duk guna pensel je.. heee

budakmengong said...

pergh bule keje dgn syarikat upin ipin ni.hehe

Kie-yu said...

comel! kreatif jugak cik kak sorang ni. hee :)

emieysandra said...

nk buat..tp xde skill melukis r, di ats mhupun di paint..huhu