Tabung Masa Depan

Thursday, December 10, 2009

saNgat suKe bile daK kecik ni ade kat uMa..lalala~

hehe.. syok sangat ari ni family pak su aku balik uma.. katenye nak ajak nenek tdo uma dia nanti.. tak pela.. yang best nye kalo paksu balik.. mesty ade budak kecik tu gak.. wahh cumelnye dia.. sape lagi kalo bukan adik sedara ika.. Zaty nama dia.. cumel bangat geram ika hihi..

almaklumla.. kat uma ni adik2 ika sume gedabak2 belaka.. tunggu yang paling kecik tu da naik skola menengah.. alamatnye ika la paling kecik dalam adik beradik ika.. [kesian tol huhu].. jadinye.. memang sukela kalo de budak2 kecik kat uma.. lagi2 ade Zaty.. keletah dia leyh wat kite epi.. pandai posing tau.. [tengokla sape yg ajo dia.. ahakzss]..  Da le mata dia sangat bulat.. mulut dia yang kecoh bile ckp2 pelat tu.. bole wat org ketawe je.. haha.. hepi bangat bila ade kamoo.. cayang la kat zaty huhuhu~..









katakan like jika best ya!

11 comments:

sue said...

link u

..::Ak3M::.. said...

hmm zaty ada umah ea..bepa ari kt sana? ika tak join nenek tdo umah paksu juga ker..hihi

ieQa sWetLuv said...

sue~

maksudnye ape tu sue?? pendingla..hehe

ieQa sWetLuv said...

Ak3M~

x join la..x kan nk tggal uma kot mak x de ni.. esok pak su balik uma dia kot

sue said...

oh maksudnye..dah link ur blog kat my blog...nk bgtau tpi xtau ktne...cr shoutout box xjumpe.huhu

ieQa sWetLuv said...

ooo.. kat buku tamu kat tepi kaler hijau nampk x?

..::Ak3M::.. said...

oo esok pak su balik..pk tunggu mak ika balik baru mereka balik umah...tak sunyi ker nenek tak ada kt umah nnt...hihi

ieQa sWetLuv said...

Ak3M~

hurmm..sunyi la gak tp nak wat cmne kan..

..::Ak3M::.. said...

sabar jer la..ayh kn ada..adek2 ada..nenek tdo umah paksu bepa ari?

ieQa sWetLuv said...

ntah x tau.. la rilekla ika da bese no hal la.. kan ika miss independent..ahakzss

..::Ak3M::.. said...

bgs pandai jaga diri..tak la ssh org nk jaga..hikhik