Tabung Masa Depan

Wednesday, January 27, 2010

BLOGGER WE CARE.. mari membantu Adik Ammar

Kepada semua rakan-rakan blogger yang singgah berkunjung ke sini.. Ika terbaca entry dari seorang blogger.. Kak Asz dan hati ika sangat tersentuh melihat penderitaan yang terpaksa ditanggung oleh anaknya yang masih kecil.. Jadi ika menyeru kepada semua yang terbaca mahupun membaca atau terjeling ke entry ini agar kita sama-sama membantu Kak Asz sekeluarga dengan menyokong Encik Haidir melalui Blogger We Care.. semoga dengan bantuan kita bersama dapat meringankan bebanan yang ditanggung oleh Kak Asz..

Bagaimana caranya?

Refer ke page Encik Haidir untuk maklumat lebih lanjut.. Kalau mahu tahu mengenai kesusahan yang dihadapi oleh Kak Asz sekeluarga.. rakan-rakan boleh lah membaca entry Kak Asz di sini ( Link ) Tak sesukar mana pun hendak membantu hanya dengan menampal banner di bawah pada sidebar dan beritahu kepada Encik Haidir.




Semoga rakan-rakan turut serta membantu ok..

(thanks to Rerama Ungu kerana tahu tentang ini daripada entry nya )




katakan like jika best ya!

5 comments:

ezany said...

insyaallah akan post kat blog..

ema.razali said...

err sis , ema tak faham sangat aa . hehhe (:

rizputra7 said...

sama2 ler membantu...

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

Sendra said...

memang sedih juga kan cerita pasal adik ammar ni..lagi2 bila baca entry dari mak dia..memag sedih sangat tw..

macamana kalau kita kat tempat dia..