Tabung Masa Depan

Friday, February 5, 2010

NuFFNang NuFFNanG.. time tidurla dia nak celik

Wahh boleh pula aku berjaga sepanjang pagi buta ini.. terbangun sekitar jam 2 pagi.. sekarang dah 5.45 pagi alang-alang dah berjaga ini tunggu subuh teruslah..

Tapi korang tahu tak apa yang aku agak ketensenan pagi ini?? sepanjang aku online pagi-pagi buta ini.. sepanjang waktu ini la nuffy aku dok celik ja tak lelap-lelap.. dah tu.. malangnya aku sekor-sekor je dok menatap page aku.. tunggu punya tunggu tak de siapa nak jadi tukang cocok.. kasihan aku isk isk isk.. yes aku mengaku blog aku tiada tarikan rupenye hoho..

time tengah tidur macam gini lah rupa dia.

Sebab itulah aku nak cakap..nuffnang ni pun bijak gak tau.. time kita berjaga waktu siang itu.. waktu itulah di mem'pasif'kan dirinya dengan berhibernasi aka tidur atau singkatan yang korang selalu tinggal kat chat box tu.. nuff zZzz.. bila dah waktu manusia-manusia melayan mimpi.. waktu ini lah dia dok joget-joget tayang-tayang mR potato la.. digi la.. flymas la.. wahh aku pun hanya mampu melihat tak terkata apa-apa la..

sebab tak ada siapa pun yang sudi tolong cocokkan aku punya.., aku pun sudi mencocokkan nuff korang semua.. kebanyakan page yang aku datang berkunjung waktu ini semua memaparkan aksi-aksi yang membuatkan mata dan jejari menjadi kreatif dan aktif mengklik nuffy....

banyak gila keluar iklan ni time aku blogwalking huhu

nak tanya korang la.. pernah tak check waktu bila nuffy korang seronok bertandang kat page? hehe.. apa kata kalau rajin korang sudi-sudi lah check ya.. tapi dengan apa yang aku dah tengok.. dah kaji.. dah siasat.. kat page aku sendiri la(macam detektif lak hehe).. bila waktu siang la.. nuffnang kat page aku kadang-kadang je muncul.. lepas itu kejap je.. memang siapa yang betul-betul bertuah je la nampak dia.. macam chipsmore kan kejap ada kejap tak ada..

antara iklan yang muncul kat page aku ni 

tapi bila start pagi-pagi buta..memang dia maintain cool je la menenggek kat page aku.. dah banyak kali dah aku tengok.. selalu je la macam gitu.... kalau lah 10 orang dok melayang-layang kat sini sejam pun.. amboi bertuahla badan.. hehe

kalaulah keluar iklan kat sini sudi-sudi kan ya mencocok.. pastu jangan lupa tinggal jejak ok hehe

Kesimpulannya aku dah dapat kenal pasti la ragam nuffy aku ini.. Disebabkan aku tak pernah lagi merasa duitt nuffnang selama hidup berblogging ini.. aku tiba-tiba rasa nak berniatlah..kalau ada rezeki nanti.. dapat je cek nuffy.. nak belanje la salah seorang follower setia dan mesra dengan aku..siapa dia?? jeng jeng jeng kena tunggu dan lihatlah.. bukan apa itu sebagai tanda penghargaan kerana sudi keep in touch dengan aku.. ngee~

p/s~ ooppss..jangan klik iklan kat entry ini lak ya sekadar gambar semata-mata hoho






katakan like jika best ya!

37 comments:

ZihNuN FaTiN said...

wah berjaga ea..emmm mmg pun nuff ni..iklan jrg nk timbul waktu siang..

tp ika boleh cuba cara meta tag..bila org search google,selalu dia akan search tajuk entri kita..contoh kalau tajuk ika 'makan nasi'..bila org taip nasi atau nak makan nasi ke,t mesti kuar url ika..mmg tgh mlm pn de org berkunjung ke blog ika..hehe

nak tahu lebih lanjut, ika bukk blog ni..http://maribinablog.blogspot.com..

akak amk dr blog dia la psl ni..dan dia sertakan sekali code utk meta tag 2...ika tgk la t ea..=)

Legasi Piston Pecah said...

camtuh la nuff... depa kata time tak busy je iklan dia tayang tak henti-henti..haha

FaTiN said...

biasanya tengah malam area kul 12-1 am nuffy bangun

ieQa sWetLuv said...

ZihNuN FaTiN~

ika dah tengok dah td kak.. tapi macam tak boleh je ade prob tak tahula kenapa huh~ =(

ieQa sWetLuv said...

Legasi Piston Pecah~

haha..yeker?? patutla tengah malam depak baru dok muncul ya huhu

ieQa sWetLuv said...

FaTiN~

ika nye lak area 2-5 pagi..hehe

snid73 said...

time pukul 12mlm ~ tak banyak gangguan...time tu ramai yang surf sepenuh masa dan jiwa raga....tapi aku tak larat nak jaga sampai lewat pagi....pagi nak gi keja

BezBuddy said...

hehe...tau xpe..smm sy stay kol 3pg....sume blog kuar nuff...hehe

whitedaisy said...

nuff ni cm mnusia je...ada tido n bgun..huhu..scary..:)

ieQa sWetLuv said...

snid73~

inipun ika berjaga sbb x de kelas esok paginya..kalo tak da selamat zzz gak ngee

ieQa sWetLuv said...

BezBuddy ~

stay up gak ke semalam.. wahh rupenye ade geng gak ya hehe

ieQa sWetLuv said...

whitedaisy ~

uik cik daisy jgnla takutkan ika.. da le tgh pg buta berjaga ni wawawa

touyakaruma said...

Ya ke camtu ? Hahaha aku rasa nuff merajuk ngan ko kot ?

farhana ghafar said...

ohho..nuff memang kuat tido. kadang2 geram jugak, tym semangat pergi blog orang lain nak klik nuff, tido plak. tym tengah nak cepat..jaga pulak. last2 tak klik sebab tak sempat.huhu

ema.razali said...

suka entry sis ieqa yg ni . tak tahu kenapa . hohho :B

nuffy mmg suka muncul waktu malam . dalam kul 12 lebih tuh mula la dy bergedik kat blogg kita . agaknya dy ta suka orang click dy tak . hahha :D

kenwooi said...

at night only muncul ar.. that's interesting.. haha.. anyway, all the best in earning =)

kenwooi.com

Khairi said...

jadi kelawar, klik sendiri haha.

ieQa sWetLuv said...

touyakaruma~

iye ke?? apakah salahku??wawawa

ieQa sWetLuv said...

farhana ghafar ~

bagus gak nuff ni memupuk sifat sabar rupenya kan kan haha ;p

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

haha itula ema, sis pon rase cam gitu kowt.. ke dia sebenarnya malu2 kambing ek??!!hak3 ;p

ieQa sWetLuv said...

kenwooi ~

hai kenwooi.. tak kisah sgt pasal nuffy.. juz wanna have fun blogging.. nuffnang?? part time ja hehe

ieQa sWetLuv said...

Khairi ~

haha..itu tindakan yang teramat desperate tu hak3

SuRayA^i. said...

wktu maghrib nuff aktif~~
kalo x pun lps kul 2 pg heheh~

ieQa sWetLuv said...

SuRayA~

haha..betul tu ngee

YuSeNzE - KniGhT said...

muahahaha~~~~

joegrimjow said...

semua xde
hehe
so
xklik la ni
tgu bangun

Aus said...

yup
ahaha..
slalu mlm2 tgh pagi buta
mmg byk kuar..
ahahaha...


ISU LELAKI KUAT MERAJUK

cik EPAL said...

lepas ni dia bangun la tu :)

ieQa sWetLuv said...

YuSeNzE - KniGhT~

erkk..ketawa lak dia..hehe

ieQa sWetLuv said...

joegrimjow ~

itulah masalahnya hehe

ieQa sWetLuv said...

Aus~

tahu x pe..pasrah jela wawawa

ieQa sWetLuv said...

cik EPAL~

jeles ngan cik epal hoho

ana_zara said...

nuff stat celik biasa bye stat tgh malam...
tiru habit vampire.. x tido mlm..
nuff nk cari edward cullen agaknye..

Anonymous said...

perlu menyemak:)

Anonymous said...

dating year anger back friend invited involved tip woman groups [url=http://loveepicentre.com/]uk online personals[/url] transsexual dating service http://loveepicentre.com/ singles book

Anonymous said...

http://healthboard.in/clotrimazole/canesten-clotrimazole-lipitor-atorvastatin-contraindication
[url=http://healthboard.in/diamox/diamox-altitude-sickness]purchasing of cialis[/url] make drugs with pseudophedrine [url=http://healthboard.in/caffeine/source-of-caffeine]source of caffeine[/url]
miami drug cartel torrent http://healthboard.in/bodybuilding/michigan-bodybuilding-competition
[url=http://healthboard.in/cyproheptadine/about-cyproheptadine]prescription drug tracking[/url] pharmacy free ce credits [url=http://healthboard.in/coumadin/wararin-and-coumadin-and-interchange]wararin and coumadin and interchange[/url]
erectile dysfunction remedy http://healthboard.in/calan/calan-norvasc
[url=http://healthboard.in/colchicine/colchicine-tablets]application of bioinformatics in drug designing[/url] conspiracy only statement from co dependence drugs case [url=http://healthboard.in/cordarone]cordarone[/url] zolpidem online pharmacy [url=http://healthboard.in/carafate/carafate-medication]carafate medication[/url]

Anonymous said...

phantom of the opera movie script [url=http://moviestrawberry.com/films/film_death_sentence/]death sentence[/url] robert cummings movie angel http://moviestrawberry.com/films/film_rubber_johnny/ free movie converters shareware
de ja vu the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_g_i_joe_the_movie/]g i joe the movie[/url] stuart little book and movie http://moviestrawberry.com/films/film_the_boy_in_the_striped_pyjamas/ movie ellen foster
imbd movie site [url=http://moviestrawberry.com/films/film_murphy_s_war/]murphy s war[/url] pictures of how to lose a guy in ten days movie
movie film a gypsy band [url=http://moviestrawberry.com/films/film_killer_diller/]killer diller[/url] a movie about best friends http://moviestrawberry.com/films/film_dance_of_the_dragon/ daily movie
whach a three stooges movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_rails_ties/]rails ties[/url] jay z goodfellas movie skit http://moviestrawberry.com/films/film_batman_begins/ dragonball live action movie fox