Tabung Masa Depan

Sunday, September 5, 2010

Black and White Contest by Creative Heart



Thanks Oren for tagging me this contest and  memahami aku huahua.. Ekceli aku memang agak 'excited states' bila melibatkan pic hitam putih, well memang minat giler pun. Kebetulan pulak sambil menyekodeng wall facebook dan twitterland, nampaklah makcik ni punya post entry tentang Black And White Contest yang dianjurkan oleh Creative Heart. Memandangkan mata aku tengah clean and clear lagi (even jam dah menunjukkan 0247 am) so dari tak buat mende baik aku update entry join contest ini kan..huhu


*******************************************************************




Mula-mula kita citer syarat-syarat yang perlu diikut untuk join:~


  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya ( Creative Heart )...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..


*****************************************************


Haa... so atas cadangan cik Oren kita ni makanya aku pun join dengan mempertaruhkan photogedikzs ini...






actually ini pic aku time wat mengajar.. so sebelum comot melayan bebudak kecik kat kelas tu, snap la diri sendiri kejap.. Mak oii besaq gedabaq name tag aku kantoi nama sebenar I sape huahua... haa sape tau nama surat beranak aku simpan rahsia okies jangan gtau sesiapa malu I hoho ~_~


mangsa yang ditag:~



katakan like jika best ya!

16 comments:

oReNdeViL'89 said...

oo yeahh! mata besaq cikgu kita dh kuar..kekeke

Nabiel said...

wahhh~gdluck2!!hehehe

Rowena Chasez said...

wishing u the best of luck!!
:)

fara said...

gudlak k! comey gamba tuh. :)

soffea said...

best of luck ya ;)

Along Tapa said...

haru ni...dah 2kali aku kena tag contest ni.....adesss~~~

Gorengbaek - Jom kita bekerjasama

@ien_R@z said...

good luck ya cikgu!! hehe

selamat bercuti and selamat hari raya... ^_^

ieQa sWetLuv said...

oReNdeViL'89~

haha.. jangan tengok lama2 kang tergode payah lak huk3 ;p

ieQa sWetLuv said...

Nabiel~

maceyh bebanyak biel..egege

ieQa sWetLuv said...

Rowena Chasez~

thanks wena =)

ieQa sWetLuv said...

fara ~

thanks darl..adeyh shy2 cat la kite cmni huhu

ieQa sWetLuv said...

soffea~

thanks soffea =)

ieQa sWetLuv said...

Along Tapa ~

ala gune je apa yg ade tuh huk3 ;p

ieQa sWetLuv said...

@ien_R@z ~

hye ain..thanks dear..selamat bercuti n selamat beraya yerk ngee~

Pinky Pixie said...

gd luck yunk. nk join juga boleh? hihi

ieQa sWetLuv said...

Pinky Pixie~

buleyh2 jum join ramai2 huhu