Tabung Masa Depan

Wednesday, February 2, 2011

Contest Kami Pose Comey by Amni Diary


Salam sayang untuk semua reader yang comey-comey dan kacak-kacak belaka. Okla, kali ini aku nak join kontest yang dianjurkan oleh Amni, Contest Kami Pose Comey. Thanks to my beloved sis, Ayu Akira sebab sudi tag. Rasa sangat teruja lak nak join, apatah lagi hadiah dia yang memang meletup tu. Tak caye?? haa korang kena tengok sendiri kat blog Amni okies. Jom kita roger-roger apa syarat-syarat yang cik Amni tetapkan untuk contest ini ...


klik pic/banner untuk ke blog beliau =)



****************************.

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1 entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone 

OR



RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)


7~tarikh tutup 25 feb 2011


*********************************************


So, cari punya cari.. akhirnya jumpalah pic yang aku tak tahulah comel ke tak comel, tapi pliz pliz sila kata comel jugak ya ngehehehe...




Entah camne ntah tetiba aku terkeluar lak idea, kalo comey je mungkin tak cukup kot, lepas aku roger-roger tengok blogger-blogger yang join contest ni, semuanya HEBAT-HEBAT belaka!!! Sebab tu lah aku cuba jadikan pic ini supaya lain dari yang lain sikit, ade gerak-gerak ngehehehe... 


I
I
I

I
I
I


I
I
I
I
I
I
I
V






Err camne Amni, dah cukup comel tak pose kami ni?? hehe.. Apa-apapun nak ucap thanks banyak-banyak pada Amni coz sudi review ika kat entry di blog dia hari tu. Siyes sangat terharu tak tipu tau egegege.


Kenapa ya saya join contest ni???

Saya join contest ni sebab macam best je contest ni, sebab tu la saya join!! 


Hahahaha giler simple punya ayat. Yela Amni pun nak ayat simple-simple je kan. Okla nak tag contest ni...





Okla yang lain-lain pun sebenarnya leyh je join, kita ramai-ramaikan lagi okies. Harap murahla rezeki kali ini Aminnn... ngeee~ =)



katakan like jika best ya!

21 comments:

✿ milly molly ✿ said...

wa, comel gambar..
pesaing ni..hehe
GUDLUCK !! ^^

cik @ien said...

good luck!!

memang comel pun gambar tu.. hehe

amny.. said...

sory lambat view...

thnx joinn..(^^)

best of luck k..;DD

pu3mas89 said...

wah.. comey . jeles nie.

ahmad endo said...

leh menang tu...hehehe

ANATI SOKI said...

mmg kamu smua comel pun!!!! godluck k!!!!

mye said...

good luck!
hehe

sarah mohamad said...

saya pun join jugak contest ni :)
neway, gud luck yea :D

Ibu Addinnasa said...

Salam perkenalan

All the best for the contest. mana tahu ada rezeki menang!

ayuakira said...

terbaek la kak!! =)

EpoLღKunang2 said...

ololo tomey2. ^^

KELI OH KELI said...

comey2..gud luck!!

touya said...

tak taw nak cakap apa

luna Q jimat said...

comey2..hehe
salam singgah..
gudluck tuk contest ni ye..
hadiah gempak tu..

qaseh johanna said...

salam perkenalan..

amboi..canggehnya pose die..hehe

Leya said...

Gudluck yoo. :))

eja said...

i follow and hope your freindship forever :)

irene nadia marcello said...

awak tak comey..

i lg comey hikhikhik

echah mashuri said...

dear!pening kpala kite tgk korang posing2.hehe..tp mmg comeeeyyy:)

gud luck!

IFA Athirah said...

wah!mmg comel ar!siap dgn susunan lg,haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg c0mel :)