Tabung Masa Depan

Wednesday, December 16, 2009

Dia suDa beRubah waJahLa..huhu~

aku pandang kiri.. aku toleh kanan.. uiks.. asai gelap semacam jerk ek.. dlu ade bunga2.. terang benderang lagi tu.. now ni..
simple sgtla...betul ke ni??? haishh.. 
[aku da sesat ke ek??pk jgn x pk..hehehe]


haha.. jgn riso.. this is me.. still org yang lame.. blog yang same.. cume rupe dia je yg laen.. hehe.. pada kawan2 ku, jgn korunk pure2 wat x knal lak ek.. hehe.. actually...ika telah try memberanikan dri menggodeh segala kod2 rahsia di sebalik edit template yg amat memeningkan dan meloyakan.. wekkkk~~!!

da lame ika bercite2 nak buat 3 column kat blog ika ni.. malangnyer sbb kekurangan tenaga pengajar.. maka ika terpaksa buat sndri ikut suke hati jela.. kalo org tnye balik.. mmg ika konfem x tau nk jawab r.. cz ika pon x tau cmne ika da buat.. kuang3... ;p

haa.. ape pndapat korunk ngan rupe baru page ika now ni?? ade peningkatan atau kemerosotan?? [sape bc tolong jawab ea plz plz plz lalalalaa~] haha.. actually warne2 yang u all nmpk on my page ni.. black, white, purple n pink are my fav tau.. cuma.. tu la.. ingt leyh wat template sndri..malangnye kne banyak belajar lg r cz x reti [meminjam gak akhirnye..asaila susah sgt kat blog ni..kat tagged senang je haishh].. x pe take tyme slow slow huhu..

btw.. ika nk say thanks yang teramat kepada seorg teman blogger ika yg setia menyumbang sokongan beliau selama ika edit mengedit rupe page ika ni... selama 2 hari ika menyepi diri n try memahami beberapa tunjuk ajar dr tutorial2 blogger yang pakar utk menyiapkan segala ini.. n ika makin seronok nak belajar lagi.. tapi ape yg paling penting dlm sesebuah blog bukanlah pada rupenyer..tp pada isinyer.. so.. bykla yg ika kne belajar lagi..almaklumla org baru la katekan huhu..

kepada rakan2 blogger terutamanya yang baru berkecimpung dalam dunia blog.. x salah jika kite merajin2kan diri menjenguk tutorial2 rakan2 lain.. kot2 dapat sesuatu yg berfaedah dan bole dijadikan sbg panduan kelak.. and kepada pakar2 blogger sekalian.. thanks bangat cz sudi menjana idea n menyumbangklan tutorial2 utk semua.. yela ilmu ni x leyh simpan sorg2.. nak makin pandai knela ajar kepada org lain br tau sejauh mn kemampuan n pengetahuan yang ade..lastly, pada sesiapa yang nak meng'upgrade'kan lagi blog2 korunk.. jemput2la menjenguk kat beberapa blog fav ika.. n ika sgt berterima kasih pd diorg yg sudi memberi tunjuk ajar dlm page diorg ni..huhu~






p/s: kalo korunk x cube..korunk x tau..n korunk x kan belajar.. jd take this as a challenge n try la wat sumthing yg interesting..  kesilapan n curious mengajar otak menjadi lebih kreatif .. n ika pon da mule seronok nak test2 tutorial lg lalalala~






katakan like jika best ya!

8 comments:

zella said...

gud info!! =)

Mr ProPiTo said...

aku nyer blog ok tak..hehe

ieQa sWetLuv said...

zella~
try jgn x try nnty ya..lalalala~

ieQa sWetLuv said...

Mr Propito~
haha.. da de ckp kat shout mix.. tgkla sndri ya huhu~

..::Elm3 Ak3M::.. said...

mie pun baru lg ni..nk kena belajar..tp otak ni lemah sikit..tak aktif cam dlu cewah ye la tu kn..hikhik

btw nice blog[dh bepa kali ckp ayt ni ea.tak kisah la..] apa2 pun belajar la dr zero...hihi

cik EPAL said...

learn from mistakes :)

ieQa sWetLuv said...

elme akem~

haha same2 belajar..lalala~

ieQa sWetLuv said...

cik epal~

betoi3..huhu