Tabung Masa Depan

Monday, December 14, 2009

sToRm WaRRioRs

SemaLam memang sangat beSt habeskan weekend dengan family.. ayah ika ajak jenjalan BP[ maklumla kat labes ni x de ape waa~] Sampai je kat Square one.. ayah ika ajak tgk movie.. hurmm pilih punye pilih at last decide la nk nengok Storm Warriors.. Fuiyoo tgk palakon2 dia sume yg glamor2 belaka.. yg penting ade Aaron Kwok tu yg ika suke tu.. ngeh3..

Tapi ika tgk movie ni x de permulaan la.. terus ja da start kene tangkap2.. then lawan2.. mule2 cam terpinga2 lak r tgk.. bukan ape sbb lewat masukla jd gini.. muahahhaha.. tapi cite ni ade ala2 komik action gtu.. ade animasi.. perghh di punye sound effects.. ngilu ika dengar bunyi pedang dia.. tang tung tang.. pastu mata ni kejap gelap kejap terang.. sbb laju sgt action dia..  bagi peminat komik.. mungkin suke kot cite ni.. coz gaya dia ade ala2 komik r..

Ika cite sikitla ttg movie ni.. Ni cite pasal ade orang Jepun ni nak menguasai China.. then dia serang China n bunuh ramai pahlawan2.. Antara yang terselamat cuma Tanpa Nama, Pahlawan Angin n Penjejak Badai n sape2 lagi r.. so diorang ni pon berlatih nak lawan balik panglima Jepun yang jahat ni.. yang sorang g belajar ilmu kejahatan dengan Raja Iblis.. sorang lagi berlatih n cipta gerak gaya pedang x silap nama gaya dia Ba dengan Tanpa Nama. Adoii nak cite panjang pon ika x reti.. better korunk tgk sndri la hoho..

Tapi ape2 pun jenjalan semalam best.. ingt nak tgk Santau la plak..sape da tgk best x best x?? hehe~




.








katakan like jika best ya!

7 comments:

zack zukhairi said...

Strom or STORM? hehe

ieQa sWetLuv said...

sToRm.. jgn salah ika salah kan jari yang menaip.. [benci tol aku selalu gini waaa]

..::Elm3 Ak3M::.. said...

santau bes..klu nk tau cam ner citer nyer..tgk la sendiri..hikhik

Hang TuARC said...

xminat....zzzz

ieQa sWetLuv said...

Hang TuARch~

x yah lgk.. ;p

PrinCe_TopEx said...

nie yg tgk gak nie..
bunyi mcm bezz je..

ieQa sWetLuv said...

pRince Topex~

haha..tgk jgn x tgk..huhu