Tabung Masa Depan

Monday, February 1, 2010

Ok aku terpaksa meNgaLah..

stress SUNGGUH la now ni.. otak aku rasa tak tenang bile memikirkan ada benda yang aku dah berhutang dari kawan-kawan blogger ini.. maaf la bukan aku tak mahu buat apa yang korang kata tu.. tapi sesungguhnya aku terAMATlah blur nak jawab apa kalo ditag soalan yang menkonfiuskan ini.. lagipon dengan masalah tenet yang membuatkan jiwa kacau dan assignment melambak... jadi memang boleh BOTAK aku dibuatnya lama-lama tau..waaa...ok ok.. at last aku terpaksa mengalah la ngan u all right..huhuhuhu~

 entah apsal aku taruk pic kambing ini aku pon konfius hohoho

Soalan 1~ Where is your cell phone??
kat mane ek aku campak tadi.. dalam bantal?? bawak katil?? atau dalam tong sampah?? siapa jumpe tolong pulangkan ya hak3.. ;p

Soalan 2~ Relationship??
Hubungan atas angin.. bukan buang angin tau!!

Soalan 3~ Your Hair??
Percaya tak kalau aku kata aku BOTAK?? kah3..

Soalan 4~ Work??
hehe..still student.. 4 tahun lagi jadi cikgu la.. i love to be a teacher yeay!! =)

Soalan 5~ You sister??
wat masa ni akulah kakak akulah abang.. adik perempuan ada 2 orang siapa nak masuk line kena bijak ambil hati kakak dia ni dulu ok!! hohohoho

Soalan 6~ your favourite thing..
haha ape ek..banyak giler kot.. kalau ikut TANDUK aku... DUIT kot hak3.. memang favourite.. sebab dengan DUIT dapat borong macam-macam benda muahahaha.. tapi aku bukan mata duitan ya..huhu

Soalan 7~ Your dream last night..
Aku mimpi jadi tauke restoran.. ala macam game dalam Facebook tu.. CAFEWORLD.. hak hak hak itulah dah giler addicted sampai masuk dalam mimpi poiyos sungguh..

Soalan 8~ Your favourite drink..
Semua minuman yang halal.. tak berkarbonat.. dan memberikan aku tenaga dan kesihatan yang bagus.. jeng jeng jeng.. SUpeR PoweR kopi kaciP FatimAh.. aku memang suke tu hak3..

Soalan 9~ Your dream car..
kerete favourite aku ea.. sekarang ni kalo aku dapat kancil sebijik pown da cukup bahagia senang aku nak bawak jalan2.. tapi kalo dah kerja aku suke kereta yang besar-besar.. tinggi-tinggi.. kira megah la kalo aku bawah kat jalan raya tu.. nak tau kereta apa?? KERETA KEBAL la sure2 mata korang terbeliak kan kalau aku bawak hahaha

Soalan 10~ Your shoes..
haha ini memang beruntung la bagi orang-orang yang punya kaki saiz aku.. moderate.. kalo nak test selalu je ada kasut sai are 6-7 ini.. so tak yahla pening kepala nak cari.. sebab itulah aku GILA KASUT hohoho..

Soalan 11~ Your fears..
momok.. katak.. ORANG YANG TAK BETUL.. hehehe..

Soalan 12~ What do you want to be after 10 years?
harap waktu tu at least aku dah ada master.. sebab nak apply lecturer... then nak buat semua yang aku nak before ini.. tapi aku simpan je dulu now ni.. jangan main-main aku ni banyak impian tau kalau listkan memang tak terlaratlah korang nak baca dan aku pastikan aku akan berusaha nak dapatkannya hak hak hak

Soalan 13~ Who did you hang out with last weekend?
oo Minggu lepas aku keluar ramai-ramai dengan 'adik-beradik' aku tak sama mak tak sama ayah.. haha.. maklumla wet elaun dah keluar apa lagi berjoli la hohoho.. ;p

Soalan 14~ Missing??
my HOME.. bila la nak balik rumah ini aku dah rindu kat umah da ni wawawa

Soalan 15~ What are you thingking about right now??
Serius aku dah ting tong Q banyak x larat nak jawab semua.. aku short cut sudah ni huhu

Soalan 16~ Favourite colour..
Semua warna-warna yang u all nampak kat blog aku ini.. ni la my favourite colour huhu..

Soalan 17~ Love..
Malas nak pikir.. tunggu 4 tahun lagi la kot hohoho... huhu

Soalan 18~ So who wants to share their one?? how about??
Dah start konfius.. ada siapa-siapa lagi ke sudi nak dengar aku membebel dalam entry ini??hak3

************

Ok langsai sudah hutang aku dengan korang semua ya.. kalau tak sama sangat anggap lebih kurang jela ya huhu.. by the way thanks for the tag..
# siapa-siapa lagi lah yang ada tag aku ya.. lupa sudah ini hehe

AKu tag Q ini kepada...
# Arc
# siapa-siapa lagi lah nak buat.. tak kisah la k hehe..
p/s~ Tengokla video yang Touya buat untuk jawab Q tag ni..memang gila lawak r sampai aku pun gelak guling-guling sudah kah kah kah



katakan like jika best ya!

16 comments:

nawal said...

kambeng kiut!!

Legasi Piston Pecah said...

ala...yg tulis kot...

HEMY said...

aku dh lama tak kena tag n malasa gak nk jawab tag

ema.razali said...

hahha . comeyy kambing ♥

??? ema kena ehh ? hahha . nanti ema buat ekk . sygg sis ieqa ♥

yuyuEyuliAnayusOf said...

hehe. kmbing kiut..haha

ske kacip patimah ea.. hehe

si manes yaya said...

haha kambing tuh comey dowh..
aku suke!!

touyakaruma said...

Haiiii promo Touya nampak ?

YuSeNzE - KniGhT said...

ahaha~~~ smpat lagi promo TOUYA... ngeheheh...;}

ieQa sWetLuv said...

nawal ~

haha kiut ye??

ieQa sWetLuv said...

Legasi Piston Pecah~

tulis apa ya?? dok pahe ngee~

ieQa sWetLuv said...

HEMY ~

kadang2 malas gak tapi rase cm berhutang lak kalo x buat hehe

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

sayang kamu juga ngee

ieQa sWetLuv said...

yuyuEyuliAnayusOf ~

menjaga dalaman la katekan hak3

ieQa sWetLuv said...

si manes yaya ~

haha boleh je kalo nak ngurat dia hoho

ieQa sWetLuv said...

touyakaruma ~

haha.. sambil2 la katekan ngee

ieQa sWetLuv said...

YuSeNzE - KniGhT~

lain kali ika promote yusenze lak k hoho