Tabung Masa Depan

Sunday, February 21, 2010

paNahaN ARjuNa dimata KiRaNA ( flashback version )

Wahh sangat sibuk sekrang ini.. dengan latihan senam robik lagi untuk pertandingan jabatan PJ maktab aku ni.. pastu nak prepare bahan untuk assignment aku nanti nak mengajar minggu depan... adoii pening-pening.. dengan kesihatan yang KO.. pastu gerak sana gerak sini sampai terple'ot pinggang ni menyenam robik... abes tulang belulang ku kini semakin sengal menyengal rasenye.. huk huk huk..

Memandangkan entry aku yang lepas tentang 5 Daya Penarik Lelaki di Mata Wanita dalam paNahaN ARjuNa dimata KiRaNA ( link ) agak menghangatkan ruangan page CheNtamaNeEs ni.. kali ini aku nak buat flashback version sikit..


Aku ada menyinggah blog saudara Aduka Teruna dan terbaca, membaca, dan terkomen sekali entry nya yang umpama menjawab entry aku yang satu ini.. iyolah.. beliau lak membongkar beberapa ciri-ciri wanita idaman nya.. wahh rasa agak terharu kerana ada yang cakna dengan entry ku ini rupanya.. huhuhu..

Untuk pengumaman rakan-rakan tak kira para-para mahupon pari-pari, jejaka-jejaka mahupun gadis-gadis, korang janganlah tersalah paham.. sebenarnya aku masih belum buka lagi list aku tentang ciri-ciri pemuda idamanku (cewahhh~ )..  entry itu cuma sekadar pendapat aku je setelah membuat beberapa pemerhatian dan kajian tentang perkara-perkara yang membuatkan perempuan mudah tertarik kepada seseorang lelaki.. sebab tu dapat free free je aku dapat gelaran prof.. haha sangat poiyos di situ... tapi tak semestinya mesti kena ada benda-benda itu semua untuk menawan hati seorang wanita.. kalau dah jatuh cinta yang buruk pun jadi cantik, yang busuk pun jadi wangi.. yang masam pun jadi manis tau!! betul tak kawan-kawan???!! hohoho..

Haa.. istimewa untuk korang.. aku nak kongsikan sebuah vlog.. yang telah didedikasikan khas, special..  untuk aku oleh seorang JEJAKA SUNYI aka TOUYA KARUMA yang agak kacak bergaya dan macho..

***APAKAH??!!!!!!!***

Katanya nak mengorat aku... hahaha.. yela tu.. yang paling wat aku terharu bila dia dengan sukarela nya menjawab entry aku tu.. memang sangat sengallah dia ini.. Haa.. tak caye korang tengokla sendiri ok.. sebelum korang tengok biar aku nak gelak guling-guling dulu ok... kah kah kah...




Apa-apapun.. thanks bangat ya touya.. i'm touched hak hak hak ;p


katakan like jika best ya!

18 comments:

::aMaD:: said...

accept jela die tu!
kelakarnye video die..hahahahaha

♥ciK-t0ge ♥ said...

HaHa.. tuHla..
c0meL Ja..
:))

ema.razali said...

hahha , sangat nakal di situ .
ecehh ! :DDD

Dak Wan® said...

Huhuhu! Cara penjawapan yg sungguh sadis!

rizputra7 said...

haha..touya dah merapu.....betul ker nie touya yang ku kenal hahahaha...

nawal said...

wah wah en. touya!

suda bau nasik minyak~

nurain rodze said...

seronok sungguh 18+ bervblog . x ajak pun .

nurain rodze said...

apakah gila abg wan berkaca mata hitam =)

ieQa sWetLuv said...

::aMaD:: ~

accept?? belum masenye utk jiwang2 ni hehe

ieQa sWetLuv said...

♥ciK-t0ge ♥ ~

comel ke tu??hehe

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

memang nakal bangat pown dia ema..hoho

ieQa sWetLuv said...

Dak Wan® ~

sadis??!! kah kah kah

ieQa sWetLuv said...

rizputra7 ~

tau x pe riz.. ika pown cam tak caye je hoho

ieQa sWetLuv said...

nawal ~

hah?? mana nawal nasi minyak waa lapo bangat ni hehe

touyakaruma said...

::aMaD::

Dia nie jual mahal sikit , bagi laa diskaun sikit . Takpun buat promosi get another one free ke .

♥ciK-t0ge ♥

Awak .. muka saya cam samseng laa , mana ada comel

ema.razali

Hahaha nakal gayaku

Dak Wan®

Berbisa betul kata-kata anda


rizputra7

Hahaha ku memang suka merapu

nawal said

Ieqa, dia yang cakap ...

nurain rodze

Hensem tak ? Abg Wan ?

bobo said...

bole x gua nk try plak touya?hehe.. accept je!

zella said...

wah3....hehehehh ;)

farhana said...

comel la vlog 2..
dgn suara yg klaka..
ops...maap :)