Tabung Masa Depan

Monday, April 5, 2010

ABPH 2009.. i Like FAfau n FBi menaNg yeay!!

seKali lagi aKu mau menjerit.. YeAYY  yeayy.. even aku tak tengok ABP semalam coz tumbang awal.. sedey la amat waa waa.... tapi aku still  ikut and  tau la gak perkembangan semasa.. kui kui kui..

thanks to this blog sebab beritahu pemenang-pemenangnya.. apa yang menarik selebriti favourite ku menang tu.. Fara Fauzana- Penyampai Radio Wanita Popular dan Pengacara TV Wanita Popular n Faizal Ismail-Penyampai Radio Lelaki Popular..


almaklumler.. aku ini adalah salah seorang pendengar HOT FM yang minat  dengan PANGGILAN HANGIT..  kalau boleh setiap pukul 7 pagi mesti nak buka radio (kat nset aku tu) semata-semata nak dengar tang tu.. Serius memang LaWak..both of them memang santai dan bersahaja.. FAFAU n FBi slunber je kenakan siapa-siapa..yang peliknya tak kantoi lak tu.. lakonan diorang lak memang kaw kaw la..  mesti bengang gile siapa yang menjadi MAngsa.. apa lagi  aku  x  tahan nak gelak la .. hahaha.. (tapi kalau aku yang kena... menangis tak berlagu la jawabnya.. wawawa~ ;p )



CeRita paSal Fafau.. tak hairanLah kalau dia menaNg untuk keDua-dua kaTegori tu.. gaya yang bersahaja, mesra, and boleh dikatakan ramai rakyat Malaysia ni meminati dia tak kira dari tua hinggalah yang muda.. .. tengok jela kat fan page dia kat FB.. ramai tu yang follow.. dah mencecah 239 114 fans dia now ni... tak percaya?? korang tengokla sendiri kat sini ya h.. (link)

fuiyyyooooo~~

itu baru je fans dia.. belum tengok status dia kat wall lagi.. sekali post status.. confirm lebih beratus-ratus  orang yang like.. haiyaa wa caya sama lu la faFau.. memang  fofuLar gitu!! HOTfm and MELODI  betul2 dah menaikkan nama faFau dalam duNia hibuRAn ni .. lagi pun  dia selebriti yang memang COoL n sLunber.. i Like thaT styLe huhu~


 dasyat  ramai giler orang like n komen status dia huhu~



sori sis i take this pic from your fan page huhu


Siapa miNat faFau lagi angkat tangan cepat!!




katakan like jika best ya!

22 comments:

Legasi Piston Pecah said...

betul tuh...
fafau nih bagus orangnya..tak sombong dan merendah diri..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

frust fahrin kalah b0leh ?

RaMa2UnGU said...

wowowo..peminat fafau rupanya..hehe

nawal said...

sy angkat tangan!! kaki pon angkat skali!!

^ ZuMaWaMBa ^ said...

*angkat tangan smbl melompat-lompat*

bole tak? :P
LUV HER TOO!!

ARC™ said...

ada nampak group pisang ini boleh dapat lagi banyak fans dr fafau x?hahha sila join yg tu

sophie said...

tadelaa minat fafau sgt..tapi she deserves the awards..=)

azizan4444 said...

fafau mmg besh...thn dpn die lak mng bintang pling popular tu..ehehe

Athirah Ibrahim said...

*angkat tangan.

ngehehe

ema.razali said...

hidup Fafau !!! HAHA :DD

joegrimjow said...

ff mmg glamer
hehe
mantap2

dah balik dari bercuti!!!

ieQa sWetLuv said...

Legasi Piston Pecah ~

hehe.. betul3 ngee

ieQa sWetLuv said...

miss lolly a.k.a luvfareda ~

buleh je tapi x memberi kesanla pd ika ni ngee

ieQa sWetLuv said...

RaMa2UnGU~

haha..buleh la sikit2 kowt ngee

ieQa sWetLuv said...

nawal ~

wahh kite segeng nmpk yippi~

ieQa sWetLuv said...

^ ZuMaWaMBa ^~

haha ok jah no hal huhu

ieQa sWetLuv said...

ARC™ ~

x pernah nmpk la arc cmne nk join hehe

ieQa sWetLuv said...

sophie~

yeah betul tu she have the talent, no wonder she've got it huhu

ieQa sWetLuv said...

azizan4444 ~

haha..itu sy x dapat nk jangkakn ntah2 org yg same gak tettt~

ieQa sWetLuv said...

Athirah Ibrahim ~

yeay! hehe

ieQa sWetLuv said...

ema.razali~

wahh ema pon minta dy gak ea hehe

ieQa sWetLuv said...

joegrimjow~

wahh da balik kmpung ke mesty best kan ilang windu huhu