Tabung Masa Depan

Sunday, April 4, 2010

tektoNik.. best gak layaN..

aku ingat lagi zaman chatting aku dengan seorang budak yang kugelar sebagai adik.. nama dia Adam Kun.. tengah-tengah syok borak.. dari satu topik ke satu topik.. sampai la ke topik muzik and dance.. even though aku gini.. tapi aku layan gak dance dance ni tau.. kalau kat umah sure aku tengok so you think you can dance.. antara program tv yang aku minat.. kadang-kadang rase cam nak dancing-dancing gak tapi simpan je la.. nanti dah kawen  i dancing-dancing dengan hubby i jela kui kui kui...

lamer tak  tengok ni windunya wawawawa!!!!


Then dia tanya aku.. " kak layan tektonik tak?? " erkk.. ape ke benda nyer tu?? dalam kepala otak aku kalau tak silap tektonik ini cam pernah belajar kat geografi tu dulu..asai lak nak layan-layan ni.. "mende alah ape tu dik?? tektonik?? tak pernah pun dengar.."..


dengan semangatnya dia pun explain la kat aku.. tektonik ni kira cam dance budak-budak sekarang gak.. ala lebih kurang cam shuffle, tapi dance dia pesen lain sikit, banyak guna pergerakan tangan.. Aku yang tak berapa nak paham ni.. apa lagi terus search tentang tektonik.. wahh.. lembik giler badan diorang time dance.. macam geli pun ada, kagum pun ada gak..  tapi agak merapu sikit la kat tangan diorang tu.. cam tengah berenang style kuak kupu-kupu 100 meter pun ada.. haha....


tapi boleh gak layan.. jom tengok video ini.. aku pilih yang terbaik punya untuk korang.. huhu..



amacam.. best tak?? hehe


katakan like jika best ya!

15 comments:

ema.razali said...

adikk ema pun selalu ckp pasal tektonik ni :)

AISHYA SAAD said...

hahahaha.

smart!! gile nth thn bile tgn aku nak jd lmbut cm nih.. huaaa

nursarah said...

sgt tak pandai manari, badan cam kayu. ekekekeke

Rinda said...

wah bagus kali tariannya,dicoba deh kapan2 ^_^

Legasi Piston Pecah said...

tengok gak kadang-kadang..tapi cam boring je dance-dance nih..

ARC™ said...

xbest! cam org gile muahhahahha

johnlabu said...

:)

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

biasela budak2 sekarang tau ja tang ni hehe

ieQa sWetLuv said...

AISHYA SAAD~

haha.. boleh tengok ja buat konpem burok kui3

ieQa sWetLuv said...

nursarah~

same jela kite sarah..kih3

ieQa sWetLuv said...

Rinda ~

aku ngak mau cuba in dance nya.. x reti kok.. hik2

ieQa sWetLuv said...

Legasi Piston Pecah~

ade org minat ade org.. depend la.. hihi

ieQa sWetLuv said...

ARC™~

bagi kite mungkin ianya gila.. tp bg diaorg ianya adalah seni.. hehe

ieQa sWetLuv said...

johnlabu~

???

ZACK ENTRY said...

nak try buat gak la..=P