Tabung Masa Depan

Saturday, April 3, 2010

keSedihaN meLampau... eNtry ini didediKasikan kHas uNtuk kaMu berDua...

rasa diri ini macam teruk sangat,
betul-betul rasa jahat sangat..
APALAH NAK JADI DENGAN DIRI AKU INI
birthday ayah aku pun aku boleh pending.. lambat wish..
waaaa~

dalam sejarah PETANG HARI BARU AKU NAK WISH
selalunya bangun pagi-pagi aku terus wish ayah..
rasa sangat tak bertanggungjawab...
along minta maaf sangat-sangat ya...
sob sob sob..

Disebabkan aku jauh di perantauan..
khas untuk ayah dan adikku era...
along nyanyikan lagu..
special for both of you..
memandangkan birthday era semalam, 2nd April..
and birthday ayah, 3rd April
sekali nyanyi je dah ler ye..
biarpon suara tak berapa nak sedap la katekan..
namun ianya tetap menjadi PUJAAN HATI HATIKU..
kui kui kui


SELamaT haRi LahiR.. 
seLamaT haRi LaHIR...
seLamat haRi Lahir untuk 
AYah dan eRa..
SELAmat HaRi LahiR..


seLamat Hari Lahir ayah yang ke-46


seLamat haRi Lahir era yang ke-17


nanti aLoNg baLik aLong beliKan hadiah ok.. ngee~






katakan like jika best ya!

12 comments:

ema.razali said...

ingatkan boyfren sys , rupanya ayah sys . hahha :D muda lagi ;)

adik sys sebaya ema la eyy . hehhe :)

AISHYA SAAD said...

esok hari jadi ayah aku pulak!!! never forget okeh?? haha

[[iidyLL_iceneSS]] said...

wat ms nie xpnh ag t"miss wish besday kat mak abh n family..
uish...risau gak if depa tkecil hati...
kdg2 sgup tgu tepat 1200am..
dh wish br tdo..tkt sok lp..
ngee...

NichKhun said...

lawa-lawa la adek beradek awak.. huhuhu manis..

ZihNuN FaTiN said...

sanah hilwah buat ayah dan adik ieqa!=)

Nabiel said...

kak longg..nk hdiah jugak bleh?hehehe
nti kak long kim slm kt adik yea~
cumel la..wawawawa:P

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

haha jauh sgt la kalo ayah sys jd pakwe.. tp best gak dpt pakwe cm ayah ngee..

a'ah dia sebaya ngan ema hehe

ieQa sWetLuv said...

AISHYA SAAD ~

wahh wishkan untuk aku kat ayah ko ok ngee

ieQa sWetLuv said...

[[iidyLL_iceneSS]] ~

sbb tu la ika sedey giler sbb terlambat wish.. sume ni gara2 tumbang awal la waaaa~

ieQa sWetLuv said...

NichKhun ~

biase2 jela awk..maceyh =)

ieQa sWetLuv said...

ZihNuN FaTiN ~

maceyh kak hihi =)

ieQa sWetLuv said...

Nabiel ~

haha biel jao lah cmne nk bg hadiah ni wawawa..

InsyaAllah nty ika smpikan..kalo x lupe la hehe