Tabung Masa Depan

Sunday, May 16, 2010

Jom Join Contest : Note Untuk Aisumi


Wah contest lagi.. sebab kali ini contest daripada kawan kesayanganku, cik aisumi... so aku pun curi masa la juga untuk join even exam dah nak dekat.. muahaha gila sungguh aku ini sempat lagi men'flirting'kan diri huahua..

Ok contest ini simple dan mudah je.. meyh kita lihat apa kata penganjur...


------------------------------------------------------------------------------------


Ini merupakan contest aisumi yang ke 3 yang aisumi sendiri buat.. contest yang di anjurkan aisumi of coz la hadiahnye aisumi sendiri yang akan beri.. contest kali nih berkenaan note untuk aisumi.. contoh yang korang boley tengok adalah seperti gambar di bawah nih..

 
 
Syarat-Syarat nak join contest:
  1. adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
  2. gambar yg digunakan adalah gambar sendiri

 Cara-Cara nak join contest:
  1. Buat satu entry pasal contest nih dengan bertajuk Jom Join Contest : Note untuk Aisumi
  2. Lekatkan Banner di atas dalam entry korang dan jugak sidebar blog korang.. make sure link dengan blog ini.. tak buat nanti disqualification eyh..
  3. Letak 1 keping gambar anda posing bersama dengan note yang bertulis AISUMI CHAN (contoh macam dalam banner di atas).. tak kisah samada korang nak conteng atas tangan ke conteng atas kertas ke.. yang penting note untuk aisumi chan.. ikut kekreatifan korang sendiri lah..
  4. Entry nih mestilah entry Sticky Mode (selama 3hari).. klik disini untuk nak tau cara buat sticky mode entry..
  5. Tinggalkan comment link entry penyertaan anda di sini..
  6. Saya mengetahui kontest ini dari _________ (contoh: aisumi)
Siap sudah syarat syarat dan jugak cara camna nak join contest nih.. Oh ye!! jangan lupe inform daripada siapa anda tahu berkenaan contest ni.. ada hadiah jugak tauu~ 3 Pemenang bertuah aje yang dapat hadiah ni!!! Terima Kasih..  

Tarikh tutup 30 May 2010..
pengumuman mengenai pemenang contest  Jom Join Contest : Note untuk Aisumi akan di buat blog utama aisumi iaitu http://www.quirkybutterfly.blogspot.com/.. terpulang kepada peserta untuk follow atau tidak..

 
 ----------------------------------------------------------------------------



mudah je kan nak join.. lagipun ika dapat tau contest ni pun dari aisumi sediri... tak kisah la kan nak join juga.. if you guys ade buat apa-apa contest nak ajak ika join ok je as long as i'm free  ok... so apa lagi jom kita hangatkan lagi contest ini.. actually ika pun memang nak bagi la a note to my sweet friend ni as my appreciation coz sumi ini kawan yang baik bangat ngee.. soon  ada rezeki... i'll give you kinder bueno okey, kalau ade chance nak jumpa la hehe.. even simple i hope it's ok hehe.. 


tadaa.. pic bajet aku dengan cermin mata besar yang tak sudah sudah.. but i like~~~ muahaha


nota kaki:

~ lepas ini busy dengan final exam sem ini.. so tak boleh sangatla nak menggedix aka usha blog korang dalam seminggu dua ini.. sorry but don't worry i will come soon ngeh3.. please pray for me weee..

~ luahan perasaan.. aku suka study tapi benci exam.. tak boleh ke kalau tak exam?? huwaaaa~~

~ masih mencari-cari arjuna hati.. siapakah bakal menyusul nanti?? jeng jeng jeng~~



katakan like jika best ya!

14 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tQ dear.. ade 1more contest kalo mau join.. hehee.. g kat link nih..


http://aisumiexchangelink.blogspot.com/2010/05/jom-join-contest-giveaway-untuk-saya.html

ieQa sWetLuv said...

☺[ai][sUmi]☺Chan ~

wahh banyak pula contestnya.. insyaAllah ada kesempatan ika join ok ngee

NiZaM Limited said...

wahh..join contest..mcm best jek.
gud luck okey cik.. :)

NICK IRFAN said...

moga berjaya!!!! :)

mama zharfan said...

salam ziarah sambil tgk pic..good luck!

rizputra7 said...

mesti menang nie..

touyakaruma said...

"masih mencari-cari arjuna hati.. siapakah bakal menyusul nanti?? jeng jeng jeng"

Weh ! nak jadi arjuna hati weh ! nak ! nak !

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Sumi memang baik.Antara pembaca yang terawal gak la.

ieQa sWetLuv said...

NiZaM Limited~

maceyh awk..ika suke2 je join hehe

ieQa sWetLuv said...

NICK IRFAN ~

thanks nick.. =)

ieQa sWetLuv said...

mama zharfan ~

maceyh kak hik3 =)

ieQa sWetLuv said...

rizputra7 ~

ade rezeki x kemana hehe

ieQa sWetLuv said...

touyakaruma ~

amboii touya ni gatai eyh~~ ish3 ;p

ieQa sWetLuv said...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin ~

betul ckp awk..suke kawan ngan dia hehe