Tabung Masa Depan

Tuesday, May 18, 2010

Tag Happy ngeee~

Entry kali ini telah di tag oleh Rizputra (RIZ)....Thanks coz mege'tag'.. tahukah anda sedang MEMBULI saya untuk buat benda ini sedangkan aku now ni sibuk giler nak exam.. arghhh~ nah ambil sebijik aku sekeh sikit dush dush dush.. ;p

ok takpelah.. sebab i sayang u lebih.. i try hard lah hak hak hak.. (jangan ada kontroversi sudahle tak pasal-pasal kena balik periuk dengan bini si riz ni.. ekeke )



1~ Adakah anda happy skang ??

tak happy langsung.. otak aku macam nak pecah ini dok menghafal falsafah, teori pekebende nya nih.. orang nak exam la katakan arghhh.. bab yang sangat tak best huh



2~ Kenapa anda happy?

uishh tak reti bahasa ke kan aku dah kata aku tengah tak happy ini nak kena ketuk laju-laju  ini dush dush



3~ Apa yang membuatkan anda happy??

memang betul betul menguji kesabaran ini.. sakit otak aku dibuatnya tanya mende sama aiyoyo~



4~ Pernahkah anda menerima TAG??

Pernah.. melambak.. sampai tak larat nak buat semua muahaha (please jangan buli aku lagi dengan Q tag merana jiwa raga aku nanti sob sob sob)



5~ Nyatakan warna yang anda suker??

Semua warna yang ada kat belog aku ini..semua aku suka haha.. aku kan penchenta purple I like~




6~ Berikan kepada 5 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)




7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

 Casablender: entahla ek aku pun baru nak kenal-kenalan nih.. hai hai hai ngee~

 KakNon aka midOri : hurmm tak pasti tapi i thought dia sangat jujur orangnya.. and aku setuju giler ngan entry kakNon yang ini.. i Like~~

Cik aiLebiu :sweet orangnya.. i like entry dia yang nih tapi kecik ati coz tak kena tag award ni pun dari dia sob sob sob.. ( nak pujuk i kena bagi kinder bueno baru i ok ngee~ )

FLyana : pun baru je nak kenal kenal.. actually terpikat dengan beg baru dia nice la belang-belang gitu huhu ;p

PistoNpecaH : aku sangat menghargai this blogger.. sudi dia jenguk page aku agak selalu juga tu terharu sob sob.. rasa bersalah coz selalu tak dapat nak komen entry dia coz tenet hampess waa soory ya =(



8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
Aku bersyukur apa yang aku ada sekarang nie... ( tiru ayat rizputra hak hak hak )



owwhh Hrithik Roshan i minat u la sangat sayangnya  ni laki orang so terpaksala lepaskan dengan hati yang lara buwekkk~ ;p





katakan like jika best ya!

11 comments:

NICK IRFAN said...

wah! dapat tag ke xnk pas kat sy ke? lalala....

rizputra7 said...

ohh...kenapa tak habaq kat aku hehehe..sorry

ASaDa RyutaRo said...

wah!! ada gambar aku la kat sini.. hahahaaha

ieQa sWetLuv said...

NICK IRFAN ~

lor awat ang x habaq awal2..len kali kak tag kamu k ngeh3

ieQa sWetLuv said...

rizputra7 ~

sori naik lori la muahaha.. x de la saje jek hik2

ieQa sWetLuv said...

ASaDa RyutaRo~

uik..perasannya dia ish3

meo roshan said...

tringat lagu ur my sonia :D

touyakaruma said...

kenapa Hitrik Roshan ? Bukan Tya ?

ieQa sWetLuv said...

meo roshan ~

wahh nama roshan2 ni adik beradik ngan dia ke??egege

ieQa sWetLuv said...

touyakaruma ~

sbb touya bukan hrithik roshan muahaha

ema.razali said...

pecinta purple ;)