Tabung Masa Depan

Tuesday, May 25, 2010

kaKi di kepaLa kepaLa di Kaki


ok entry pendek.. mungkin terpendek dari segala yang pendek-pendek.. muahaha~

banyak benda yang aku nak upgrade dengan belog aku sekor ni.. itu nak tukar ini nak repair.. semenjak bulan 11 tahun lepas aku kontruks belog ini.. sampai lah aku dah hidup sekarang tak sentuh sikit pun aku gatal-gatal nak edit page.. mimpi ngeri wooo..

Ingat lagi aku masa nak tukar lay out first dulu.. BERTERABUR semua harta aku.. hah kau, berpinar-pinar mata nak mengerjakan..!! ( maklumlah budak ini failed bab coding html tuh) so, kira da transform jadi gini pun aku dah kira bersyukur la.. tapi makin lama berblogging makin banyak yang aku belajar.. kawan-kawan aku pun ramai dah tegur itu ini.. hurmm nanti lah aku settle belaka okeyh.. by the way thanks for suara-suara yang jenguk blog aku tu...jangan pulak time aku sekodeng korang tengah syok layan jamban sudahler.. tak suci mata aku nanti huwaa!!

"oit ika ko kata ini entry pendek tapi dah bebel panjang pulak!.." jap la lagi sikit je ni ishh~ terseksa beb kena bebel dengan mak suwoh puasa online... facebook n blog ni.. gila aku dibuatnya exam straight 3 hari grr~~ tak sabarnya nak habiskan derita ni.. ok lastly.. aku nak minta tolong.. TOLONGLAH KOMPLEN AKU sebelum aku renovate apa yang patut.. thanks to Touya Karuma atas entry ngumpat aku.. nanti aku belanje burger-DeyL ok.. hawauaou~~



ketat gila muke masing-masing muahaha





katakan like jika best ya!

18 comments:

fndrocka said...

dari segi warna..bolehlah sedap gak membaca kat sini.aku pun rasa nak tukar layout..dahlah lah kaler blog aku macam suram.

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yg sumi tgk sume dah ok.. cume kale kot.. nampak agk serabut..

sophie said...

Okay je.. Tapi mcm serabut sikit kot.. Good luck editing!

syahira ariff said...

kreatif da ada mcm2 gajet
paling pelik yg marque kat bawah nie
bgi saya da cantik,kalerful
=]

semoga berjaya exam yer sis

Syafrizal said...

tukar theme yang terang, simple dan cepat sikit loading ye hehe

zella y said...

aah...semua nya ok cume kaler2 tu nmpak serabut n kdg2 xnmpak bila di baca.. ;)

rizputra7 said...

ok ler....cuma tandatangan tue kasi ikut backgroud yg baru tue lagi lawa kot

ieQa sWetLuv said...

fndrocka~

x pe kadang2 kite perlukan perubahan yang lebih baik.. x pe aku sapot ko huhu

ieQa sWetLuv said...

☺[ai][sUmi]☺Chan~

thanks sumi nty ika baiki apa yg patut k ngee

ieQa sWetLuv said...

sophie ~

thanks dear ngee

ieQa sWetLuv said...

syahira ariff~

tQ dear.. rase lepak sangat da abes exam ni wee

ieQa sWetLuv said...

Syafrizal ~

baiklah ngeee~

ieQa sWetLuv said...

zella y ~

yeker?! hurmm nty ika baiki k tq zella =)

ieQa sWetLuv said...

rizputra7~

buang terus jela lagi lapang haha

Hafiz Ismi said...

apa dia cuba buat tu??

ASaDa RyutaRo said...

emm.. rsa cam berat sket nk skrol ke bawah.. nape ea? ke internet sy ni yg lembab? hahaha..

kalau dari mata sy ni, purple tak matching ngn background putih kat belakang. tak tau la pandangan orang lain.

apa-apapun.. nampak kemas!

ieQa sWetLuv said...

Hafiz Ismi ~

rasa2 apa ye?? haha

ieQa sWetLuv said...

ASaDa RyutaRo ~

x matching x pela janji title penchenta purple tetap di hati huahua