Tabung Masa Depan

Friday, May 21, 2010

rosak date aku dengan Hritik Roshan


kepala ting tong.. otak blur.. okeyh dah nak dekat pukul 7 kau baru nak solat subuh  ika!! apa nak jadi dengan kau ni haaa??



ini semua gara-gara malam aka pagi semalam semangat giler aku online.. balas komen dan pergi jemputan (bukan rumah kawen wokeyh!!) jiran tetangga.. menyebabkan aku tidur kalo tak silap lebih kurang 4 pagi kot.. agaknya lah...besela.. aku kalo dah lebih kol 12 malam tak lelap lagi..alamatnya memang payah la mata nak offline.. sepatutnya kol 10 lebih waktu istemewa aku beradu... time itu aku dah selamat dah menari-nari dengan Hritik Roshan macam adegan tepi pantai yang membiru... dengan melolong-lolong mengalahkan tarzan.. menari tarian yang begitu mengasyikkan mengalahkan lenggok Amisha Patel.. arghhhh~tak kesampaian hajat aku malam tadi nih semua addict dengan blog punya pasallah!



oooowhh~~ angau sudah~


ok... sebenarnya.. apa yang aku dok merepek ni..?? abaikan jela.. haa ini yang aku nak cerita ini... geram!! aku geram betul ngan pesen aku.. dah tau otak tengah blur, tahap IQ paling low.. ada pulak rajin kunun kunun nak basuh periuk nasik aku tu..  eh.. korang tahu tak kisah periuk nasi ajaib aku ni macam-macam aku boleh masak, rebus, goreng?? kalau tak tahu haa buka entry nih ( link ).. Memang semalam aku PEMALAS GILA TAHAP CIPAN ar nak mengerjakan khazanah yang aku yang tak sempat nak dicuci.. dah aku lambak kat atas meja kecik tu.. dengan tau fu fah yang aku tak selera nak telan semalam.. huhh~~




pagi ini lepas solat.. terus aku kerjakan segala harta, kemas, cuci, buang.. aku ni memang tak suka benda yang serabut-serabut otometik aku sendiri serabut lagi menyerabutkan.. Tapi malangnya aku belum sempat aku avoid kan diri supaya tak serabut.. haa ko kaki meja kecik aku yang sebelah ni terjatuh.. gedebusshh~ jatuh semua khazanah kat atas lantai  tu woii.. yang aku mampu buat time tu.. terpana dan.. YA ALLAH~~ HABISLAH TIKAR ROOMATE AKU!!! MAMPUSS~~ mana taknya.. bulan bulan bulan yang lepas aku tertumpahkan susu, now ni pulak tau fu fah + nescafe.. dua kali ganda tu beb..adoii memang cari NAHAS la kau ika!!!




dah tak pasal-pasal aku kena merajinkan diri mengerjakan benda alah yang da tertumpah kat lantai.. dah ler bukan main pekat kopi kacip fatimah aku ni.. (kena sikit tikar dia nasib la kau~~) berbau satu bilik.. roomate aku dah dok menjeling je kat sebelah.. (konflik dalaman aiyooo~) aku pulak boleh layan buat muka seposen.. habis itu nak buat camne ingat aku suka-suka ke nak buat khidmat komuniti pagi-pagi macam ini... aku dah ler ngantuk nak mampos ini... hilang terus mood aku nak guling-guling atas katil.. hobi yang paling best sepanjang aku hidup dalam TAMADUN ini huahua..




ehh lari mood lak.. betul ini aku tension tahap apa ek.. entahlah payah nak explain.. esok lusa je la aku cakap.. ini semua gara-gara air kat hostel ak tak ada lepas kol 10 pagi sampai 10 malam ala macam aku pernah story dulu .. kalau tak bergerak pagi-pagi habis tu aku nak makan apa tengahari ni .. tak tanak nasi la jawabnya!!!.. dah lah aku JAKI betul dengan BERUKBAND  yang TAHAP BERUK.. ini memang kalau aku dah out of control la ni ayat pun dah merepek meghaban.. haishh sabar la memang permulaan hari yang tak memberangsangkan.. sorry lah Hritik i tak dapat la nak sambung joget-joget dengan u.. mood i dah tertimbuss.. adussss~~




katakan like jika best ya!

28 comments:

Fatin Aliyya said...

smp hati u date dgn x i.hehe.=D.

kem slm kt hitrik roshan.^_^

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehehee~ sabar jelah yang.. benda nk jadik.. nk wat camne kan?

Syafrizal said...

wahh minat betul dengan hindustan ye hehe

AISHA SAAD said...

chait tak nak kalah!!
date hitrik ape tahh, tak kenal!!

newayyy, abes la kau perangg saidara ahh lepas nihh!
pandai2 laa yea lepas nih belikan dia makanan, nak amek hati balikk!
okk??

QieFLy si Dolce said...

kim salam kat hritik roshan eh...

SuRayA^i. said...

alahai byk plk dugaan ko pg2 bute cmtu.tabah weyh tabah! haha..

ema.razali said...

loo jgn tensyen3 sys ;)

gades ain said...

erk. hehehe. sabo yekk. kembali kan mood anda dgn berjoget joget dgn HR. huhu ^^

ullyana zaidy said...

hee.sabo2 ngn beruk ben...
yna pon camtuh gak...hehehe

jgn tensen tao :) feedburner tuh,yna xtao la dear ..huhu

ieQa sWetLuv said...

Fatin Aliyya~

haha.. ok nty kite set time lain lak date together2 wokeyh ngee~


kem salam?? akan di pikirkan ngee

ieQa sWetLuv said...

☺[ai][sUmi]☺Chan ~

betul3..sabar sabar egege

ieQa sWetLuv said...

Syafrizal~

haha..saje isi2 masa lapang ngeh3

ieQa sWetLuv said...

AISHA SAAD ~

haha ko jeles la r tu x dapat date ngan dia kan muahahaha


kitorg oke je td hehe

ieQa sWetLuv said...

QieFLy si Dolce ~

tunggu next date ika sampai kan wokey ngee

ieQa sWetLuv said...

SuRayA^i.~

try hard menabahkan diri ni huaua

ieQa sWetLuv said...

ema.razali ~

thanks dear for the wish sob3

ieQa sWetLuv said...

gades ain~

wahh betul2 bagi semangat ni yihaa~

ieQa sWetLuv said...

ullyana zaidy~

thaks yana.. owh yana pun x tau ye x pela.. tQ dear =)

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaa... klakar!!

sian kat tikar member tu. adeh.. siap jeling-jeling tajam penuh makna tu. hahaha..

sabor je la. benda dh nak jadi.. lain kali berjalan tu jangan langgar meja, langgar pintu takpe. hahaha..

eh.. ada lagi la pic aku pose kat sini. hahaha..

syahira ariff said...

alahai siannya kat sis saya nie
teringat plak kat hostel dulu gak pernah takde air
tp kami dapat cuti balik
mentang2 laa x jauh mcm sis kan
huhuhuhu

ARC™ said...

huk aloh..berangan lebeyh haha

Nabiel said...

ish2..
cmner tuh?hehehe~
bdk emo terlebey suda nie ika!!
lalalala

ieQa sWetLuv said...

ASaDa RyutaRo ~

amboii bukan main suke ea ko gelakkan penderitaan aku hampess betol..

kuat perasan ini orang!!

ieQa sWetLuv said...

syahira ariff ~

tu la dear..dr zaman skola smpi dok sini pun air x de gak waa sedih sungguh

ieQa sWetLuv said...

ARC™ ~

sekali sekala tak pe kan huahua

ieQa sWetLuv said...

Nabiel~

erkk..mane ade tau biel ni sih3

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha...minum kacip fatimah untuk apa nie ha?...hahaha...jangan salah minum pegilayan tongkat ali dah ler

ieQa sWetLuv said...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin ~

hhahaha..ape pasal x bole layan tongkat ali?? haa ni mesti otak ko da start songsang ni kan muahaha