Tabung Masa Depan

Saturday, October 30, 2010

Pertandingan Header Tercantik by alienelliz !!!



 Tiba-tiba menggatal nak join contest...

....Header blog siapa paling cantik, dialah yang dapat hadiah....

by



Okeyh, memandangkan tak ada sape nak tag aku, maka aku pun dengan tanpa rase bersalah dan malunya  menebalkan muka mengejoinkan diri sendiri untuk kontest ni huhu..





Untuk join kontest ini, syarat-syaratnya :

1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.
...Aku akan datang ke blog korang...
...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...

*************************


haa.. begitulah kata tuan punya contest ni.. so sempena menghargai dan ucapan 'thank you masham' untuk hasil seni my besty yang susah payah membuatkan header yang aku pakai sekarang ini, aku pon nak joinla..


Sangat terharu sebab dia sudi buatkan header ini, kalo nak tunggu aku buat sendiri entah bilelah sebab sesungguhnya aku memang tak kreatif dan pemalas tang mengedit-edit ni.. Burung-burung tu nampak seperti di awangan la, lagipun aku memang suka yang simple-simple je kesian dia kena edit banyak kali sebab aku banyak komplen ngeh3..


Okeyh saya nak tag mereka dan siapa-siapala yang nak join...



Sebab aku tahu header mereka cantik-cantik dan sangatttt kreatif.. Harap tuan punya kontest sudi terima penyertaan ini wink wink wink!!


Oklah nak sambung study now ni busy nak fokus exam lagi (study muka buku sokmo jah ni huahua) so sempat wat entry ringkas-ringkas  jela hehe...



Hujung Tinta :

kepada yang sudi komen entry aku before ni, thanks sangat2 atas respon yang sangat memberangsangkan, pasti anda akan disekodeng nanti jadi hati-hati!!

 
katakan like jika best ya!

13 comments:

fairus said...

Header aku tak cantiklah.. Taklehlah join erk..

alienelliz said...

orite..hehe thanks join..=)

Along Tapa said...

lorh...nape ditukor headernya..kalo header lama pun lawo apa...dah tak dapat dah i cuci mata tengok muka u terpampang besor kat atas tu lagik...haha...geli2 siot~~~

Gorengbaek - Apa ada dengan nama??

Hangit habis dah - Betul ke ek??

Whoopz said...

Gud luck.. Harap2 menang la eyh..

saya_arief said...

header kami biase2 jer..
kui3..
:P

d_tieah said...

Gud luck ye..
Mmg cntik header blog ni..

nas said...

header kamo mmg lawa...header aku xcantik..cuna tulisan jerk..hehehhee..manelah nak menang..so korang nie ader chance leh menang..gud luck ieqa :)


latest entri:

widget yang wajib,harus serta tak perlu ada dalam blog

paan said...

ok , header saya simple.. so , xnak join. haha

sape2 yg join tue , aku doakan semua menang .

Entri terbaru ->Contest Review Blog Dauspozi.com

hiro said...

gud luck.

cik @!en said...

good luck!!

untuk exam juga... hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

semoga berjaya iye..=]

Un Phat Lee said...

dah2.gi study.

Tomato Gurl's Life said...

good luck yunk!