Tabung Masa Depan

Monday, November 1, 2010

Soalan SPOT untuk IPG - Kertas Soalan Bocor??


Mahukan soalan spot???


Cuak nak hadapi exam akan datang nanti??


Dah khatam baca satu buku tu semua?????



" Kau  ada spot x??? "


" Ada, ada nanti aku pas kat inbox FB okeyh.. Weyh senyap-senyap sudah ea, ini aku dapat entah dari siapa ntah, katanya soalan da bocor.. "


" What?? Soalan BOCOR???!!! pergh best giler camni seronok la aku nak goreng haha.. "


" Yahh itu sudah semestinya!!! "


giler dasar Pak Arab ni jawab pekse, fokus tu!!!


Dah, dah, dah.. bapak tinggi imaginasi aku memikirkan soalan exam bocor, huwaa malas nak membaca, tapi apekan daya selagi namanya pelajar, siapa-siapa pun takkan lari dari belajar dan menghadapi peperiksaan. Yela kalo tak exam, tak de assignment, mananye nak membaca, ye dak?!!


Itulah, sebagaimana dulu emak aku dah pesan, ikut lah tips-tips ini sebelum menghadapi peperiksaan, Ini tidak dah macam bidan terjun dah gayanye esok exam malam ini semua nak baca, MACAM MANA LA TAK GILER!!


Jadi apa lagi!!!!


Saya menyerulah kepada anda-anda semua, terutamanya siapa-siapalah yang belajar di IPG seluruh Malaysia, sila-silalah kita merapatkan ukhwah berkongsi informasi, nota kuliah dan sebagainya. Nak cari korang payah juga, susah-susah kita bersahabat la kat facebook ya, Yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita rapatkan!! Mari mari mari!!! ( perghh dah macam promoter kat pasar malam lak haishh )


2 NOV 2010   : EDU 3101 Murid Dan Alam Belajar
10 NOV 2010 : BMM 3103 Pentaksiran Bahasa Melayu Sekolah Rendah
11 NOV 2010 : BMM 3104 Pengajaran Kemahiran Bahasa Melayu
15 NOV 2010 : PJM 3102 Pergerakan Asas


Good Luck ya kepada semua yang sedang menghadapi peperiksaan Chaiyok Chaiyok Fung Sai Yok!!!!!


Uit uit Cik Abang Jawap Pekse ke Bina Peta antarabangsa tu?? ngehehehe~



Hujung Tinta:

MOOD di saat ini :  

BALIK BALIK BALIK BALIK BALIK BALIK BALIK vs EXAM EXAM EXAM



katakan like jika best ya!

20 comments:

cik @!en said...

good luck ya!!
opsss.. xleh nk share spot la..

sy dh exam sume tu tahun lepas.. ngeee~

sebelas said...

kalo aku macam pak arab tu..kompim aku simpan toyol dalam serban tu...lalalala

cik QasehThya said...

huhu...
mood dah 70% kat rumah tu..
anyway yunk..
d0 your best k !! :D

-gary- said...

ko nie senget ke hape ka....
adoiii ko nie..siap pomot kt blog..kang kot pgarah mane2 bace ke..

surihati_ku said...

salam kawan,
heee..dok exam jugak ke..semoga sahabt akan sukses nanti..

godd luck =)

Syafrizal said...

selamat berjuang ye dan jangan buat peta :)

NICK IRFAN said...

seoalan bocor? hehe ape2pun gudluck yer.. hehe

Amy Syaquena said...

salam..

good luck ok

AISHA SAAD said...

ahaaa, soklan spot saper tak mau kan, senang tak payah khatam semua notes. wee~

newayy, selamat stady la eh, nak kasik spot mmg tak sama lah sbjek, so wish u luckk.

muzakkir said...

SEMOGA BERJAYA ESOK ;P

iamnerves said...

selamat berjaya!!!<<ayat skem

Tomato Gurl's Life said...

good lyck exam yunk!!
jgn study last minute ;)

Along Tapa said...

apa kata ko tanya jek pembuat soklan...mesti dia tau apa yang keluor punya~~

Gorengbaek - Tips semasa berbual

Hangit habis dah - Betul ke ek??

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. selamat ber-exam lah yer. haha

gud luck!

ASaDa RyutaRo said...

pas exam baru boleh balik!

Ullyana zaidy said...

gd luck dear!! :)
nak gak soklan bocor...hihi

♥e'in♥ said...

good luck!!

Zikri Husaini said...

alamak minggu depan final jugak nie... huhu...

Zikri Husaini said...

alamak minggu depan final jugak nie... huhu...

Khaizarien said...

memang best kalo dpt soalan bocor ..sbb mls nk study... spot pun leh wat kite rase relax jwb exam

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House