Tabung Masa Depan

Monday, January 10, 2011

Senarai Pememang AJL25, Ana Raffali juara, wahh ramainya juri dimana-mana ada sahaja


Wahh tergelak aku melihat beberapa orang yang terjerit-jerit lepas keputusan pemenang Anugerah Juara Lagu 25 diumumkan. Hebat betul penangan AJL ni rupanya ya!!




Haha.. tak mahu cakap pasal senarai pemenang, nak tengok boleh jeling-jeling sini (Senarai Pemenang AJL25)


Apa-apapun memang enjoy gak la tengok, yang tak boleh blah tengok Faizal Tahir tenggelam dalam air dalam Lagu Hanyut, sampai sekarang aku dok konfius dia bawak kolam apa naik pentas??


Suka gimik Nasha lempang Shahir, tergamam kot wawawa!!


FBI, Ally Iskandar and Cheryll Samad, korang memang best la jadik hos AJL, gelak guling-guling aku tengok lagi-lagi tang tanya nama in English tu. Lawak kott haha..


Seriously yang aku dapat tengok, ramai gila memang tak expect Ana Raffali dengan lagu Tolong Ingatkan Aku jadi Juara AJL25 kali ini. Semua artis yang terlibat seperti Faizal Tahir, Black, Yuna, Hafiz dan lain-lain boleh dikatakan persaingan memang sengit, masing-masing menampilkan persembahan dan gimik yang best la wa cakap sama lu!!! Tahniahlah diucapkan kepada semua pemenang, termasuklah yang menang iphone tu ya  huhu..




Apa-apapun, janganla ada yang fanatik gila kalau artis kegemaran korang tak menang, well time camni masing-masing pakat nak jadi juri tak bertauliah sekali. Relax-relax la yer jangan lupa esok da start kerja/kuliah.. Bak kata Abang Nara kita, remember that ini ialah pertandingan lirik lagu dan melodi. bukan pertandingan vokal ye.!!



Hujung tinta:

~ Power seyhh vokal Ziana Zain kalo dia masuk leyh tercabar gak ni hak hak
~ Aura Dato' Siti Nurhaliza, memang kuat .. papepun aku suka baju dia, cantik! hehe



katakan like jika best ya!

6 comments:

nerves said...

suke tahi lalat kak pah..

eh..
dem..

dah takde la..

=p

iwan_dextrous said...

hihihi...kan dh kata ana raffali mng..

lupa lagi satu..MU pun mng..hhiihihih


Dextrous cyber life

cik QasehThya said...

rugi sgt2 tak dpt tgk smlm..T_T

HonEyBuNNy said...

tahniah utk semua pmng....ala...xtgk la smlm...;-(

RedBoys said...

wah. terima kasih baclinknya. dapat trafik dr blog ni. thanks again.

samalah. suka part tanya nama tu. Ally is Kandar. Faizal is Mail. hahaha.

Zura said...

xtgk AJL...tahniah pd anna raffali...