Tabung Masa Depan

Thursday, March 24, 2011

Aku ada penyakit?! Owh, semua ini cobaan~


Entahlah, baru-baru ini aku selalu rasa tak sihat. Badan tak bermaya. Selalu sahaja sakit-sakit itu dan ini. Apa sudah jadi dengan sistem badan aku ni, aku pun tak pasti.


Apa sakit aku sebenarnya nih??


Selalu sangat, lepas Isyak dalam kol 9 malam dah selamat tombang zzZZzz , pagi-pagi buta kol 4 pagi dah celik. Bila-bila hari-hari camni.. Dah tak memasal kerja pun banyak yang terbengkalai. Orang dah siap kerja aku lak pagi-pagi buta baru nak start enjin wat semua.. Arghh.. stress~


Tido awal? Itu aku tak delah kisah sangat. Masalahnya tang bangun pagi-pagi buta tu.. err.. cuak tu!!!


Cerita-cerita seram zaman sekolah dulu satu satu datang kat pale otak. Macam aku kena dulu, bila kawan aku nampak aku yang bukan aku depan lappy , aku pun naik seram gak sorang-sorang dok pikir. Apetah lagi bila dok hostel.. tetibe lak time aku bangun pagi-pagi buta ni lah, macam-macam bunyik nak datang... grrr~


AHH! semua ini cobaan. Dari dok pikir bukan-bukan, baik aku siapkan kerja yang melambak-lambak.. T_T



katakan like jika best ya!

11 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

take care dear.. jgn pikir bukan2.. =)

Miss Sunshine said...

kadang2 takde ape2 pun, tapi kita yang selalu terfikir bukan2.. akak pun selalu cmtu jugak.. kuatkan semangat... kat IPGKDRI tu takde ape2 insya Allah.

Zura said...

aishh...jgn di amalkan tue eiqa..try tahan mata tue...smpai waktu sepatutnya tido..

Cik Nathrah said...

ala.xde pape. Allah kan ade? :)

Yuni Aisyah said...

iewa sakit ape.???dah g check ke.??pape pon doa ye moga sehat2 je..

Azza Firza said...

selamat pagi, kalau tidor, ngantuk ja, jangan layan benda bukan bukan ye, hehe , thanx lawat belog azza, now, visit ur belog, ada masa, visit mine too ya :D maaf, pagi nie post HOT dan agak tak bertimbang rasa, namun masih baik hati :

Apa Kaitan AzzaFirza dengan BETINA dan BITCH ?

Azza Firza said...

*kalau ngantuk, tidur jaa


* haih, sorry typoo .

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog;)
slmt berkenalan,
blog apisv2

♥e'in♥ said...

jgn pk bkn2 yer.. =)

n3scaf3_ais said...

Wah..misteri....

Diserang Ketika Talk Show
Kekecohan Rebut Tupperware
Tempat Tidur Miskin Dan Kaya

✿ emaxoxo ✿ said...

hm chill okay kak. tade pape pon tu sbnrnye :)