Tabung Masa Depan

Thursday, April 15, 2010

bLog aku sudah banyak lalat

syuhh syuhh~ pemalas punya orang tak reti-reti ke nak jaga blog ko ni.. penuh lalat haissshh..!!!!

tensen aku.. punyela malas aku nak update entry... idea melambak.. ada je benda nak dibebelkan.. malangnya.. aku quiet busy right now.. oooppss.. alasan itu direject... abes tu nape pulak?? hehe..hanya friend kat fb aku je tau apa yang aku dah buat.. ketagih game..muahahahhaa...

okey.. makluman kepada kumbang-kumbang dan bunga-bunga yang tengah berkeliaran di sini... perhatian perhatian!!! aku now ni dalam mode gadis emo... haaa... korang nampak tak kat atas tu.. nun jauh kat atas tu..adoyaii jangan lak tengok bumbung.. tengok header aku ni haa.. ciwitt ciwitt ciwittt..  sudah bertukar la!! haha.. macam-macam pesen aku try buat... iyola aku mana la ada jiwa seni ni.. jiwa emo je memanjang.. memang tak bagus betul untuk kesihatan ish ish ish...

zaman newbie in blog..macam kanak-kanak je muahahhaha


alaaaa buhsan tol pakai header ini..


yang terbaru punya.. ok tak?? komen jangan tak komen hehe


help me guys.. tolongla KOMPLEN sikit aku punye new look ni.. ala tang atas tu.. setakat ini dah tiga header aku guna.. tak tahula wokey ke tak.. apa pendapat korang ek?? negatif ke positif ke tak kisah aku accept je janji niat nak ngutuk aku tu.. biarla IKHLAS.. huhu..

serius aku sangat hargai kepada siapa yang sudi sekodeng AKU.. erkkkkkk... actually bukan AKU tapi aku punya BLOG la.. hehe.. i really appreciate you guys.. sebagai tanda sayang aku untuk korang.. nah aku bagi special KISSES kat u all sorang satu wokey..  muahahaha~
 best kan kan KISSES ini yeay!!

conteng-conteng..
~ jangan tanya kenapa aku guna background hitam+purple+pink..sebab sesungguhnya aku adalah pencinta sejati mereka ..huhuhu~

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
v

AWAS!! manusia ini tengah EMO MODE.. 

dush dush poiyo la ko ika!!!



katakan like jika best ya!

12 comments:

Anak Perak said...

ok header baru. nice n emo..hehe

anisalya said...

cantik..secantik backgroundnya...huhu...

ieQa sWetLuv said...

Anak Perak~

thanks anak perak =)

ieQa sWetLuv said...

anisalya ~

maceyh anisalya.. ngee~

tehr said...

buat semua hitan (kecuali tulisan) dan letak gambar berkacamata di sudut atas kiri

http://chentamaneesku.blogspot.com pun buang (pengunjung dah nampak kat address bar)

rasa2 nya best kot...

oReNdeViL'89 said...

woooooahhhhhhh! tukar header! fulaweyhhh! bertambah emo. heee :P

ak blm tukar2 lg nih. heee.ok r tu, cuma byk sgt gmba, mcm ak dulu, tp x lg da. hee. cuba hang wat half gmba hang, pstu half lg gmba emo. artistic cket XDD

Farah-Izzaty said...

tak pernah tau macam mana nak buat header tu.. ni yg nak buat contest ni.. hahaha..

mmuaahh! mmuaahh!! hehe.. kisses gak kan? =P

ieQa sWetLuv said...

tehr ~

bagus gak idea tu.. nty ika try k thanks!

ieQa sWetLuv said...

oReNdeViL'89

wow idea kau cam gempak gak ek.. adoii tp aku x reti sgt la wat half2 ni.. ajokan eyh..hehe

ieQa sWetLuv said...

Farah-Izzaty~

wow menarik gak kalo wat contest tu ngee..haha sejenis kisses gak tu hik3

ema.razali said...

wow cantikk header ^^

..::Elm3 Ak3M::.. said...

coklat kisses tu sedap..lagi sedap kalau yang real..xsedap kalau b'gmbr jer..hihihi ea lupa nk sokong..header cantik..kreatif..black n white..but napa header tu nmpk emo sgt ea..