Tabung Masa Depan

Thursday, May 13, 2010

tension ngan setting kat blog ni

rupa-rupanya..
baru aku tahu..
blog aku ini tak ada feedburner..
how come??!!~~

itulah..
aku ini.. feedburner pun tak tahu apa mende..
sampailah hari itu uncle tanya aku punya blog feedburner..
aku garu kepala.. untuk apakah itu??
adoii.. benda basic kat blog pun aku boleh tak tahu..
kesiannya kat aku...

prob nya.. 
aku tak boleh nak wat feedburner 
coz.. aku guna email yahoo kat acc google..
aiyoyo.. rupa-rupanya makin banyak benda aku belajar tentang blog..
makin melambak la benda yang aku tak tahu..
hanya mampu.. *garu kepala

jadi aku rasa cam hilang mood sikit..
selagi tak settle mende alah ini..
so buat masa ini.. no entry kot..
sebab jiwa ku kacau.. sob3
betul-betul tak reti nak settle mende alah ini...
harap dapat diselamatkan blog aku 
dengan jayanya...


kalo tak.. kesian la kat baby bloggy ku ini.. huwaaaa~~~





katakan like jika best ya!

5 comments:

AISHA SAAD said...

FEEDBURNER tuhhh ape??
aku pon guna account yahoo kat belog nih.
ta boleh ke??

I n n z said...

aah la
feedburner tuh mende?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku pun sama macam dua org kat atas nie.apa tue?pembakar roti?

ieQa sWetLuv said...

nanti kalo ika da master ttg feedburner ika share2 ngan korang k huhu

ASaDa RyutaRo said...

haaa?? tgh blur?? mende apa yg d namakan feedburner??

pembakar makanan? hihihi..

kalau bakar lemak tau la jugak cmna. lalala~