Tabung Masa Depan

Thursday, January 20, 2011

Fuiyoo excited weyhh orang Metrowealth call aku


Time aku tengah sibuk-sibuk wat aiskrim (nak berbisnes ni) coz ada hari terbuka kat IPG aku ni, tiba-tiba dapat call daripada orang tak dikenali. Eh, sape lak yang call aku ni, dah ler aku takkan sesukahati bagi nofon kat orang yang tak dikenali huh. Nampaknya dari KL je coz pangkal 03-**********..



Tak Tahu: Salam, ini Cik Ieqa ya?

Aku : Ye saya Cik Ieqa. Ini siapa ya?

Tak Tahu: Saya dari Metrowealth, nak invite cik Ieqa untuk dinner malam 26 haribulan nanti. Cik Ieqa boleh join x?

Aku : (Terkesima sat) Erkk.. ini yang pasal David Teo punya filem ke??

Tak Tahu: Hah ye betul tu. Jadi Cik Ieqa boleh tak confirmkan untuk malam tu. Ini email Cik Ieqa kan? ( dia sebutla email aku)

Aku : ( Mata blink blink muka teruja wahhhh rasa cam glamor sat kui2) Haa ya itu saya lah. Ermmm... tapi saya ada masalah sikitla malam tu coz sekarang saya berada di Terengganu. Mungkin saya tak dapat nak join. Maaf.

Tak Tahu : Ermm kalau macam tu tak pela. Nanti Cik Ieqa konfemkan kat email ya. Terima kasih.



Huwaaaa aku baru je excited gila nak gi. Weyhh first time kot dapat invitation macam ini **pergghhh tetibe rasa glamor giler lak hahaha. Ada can gak kot-kot jadi actress ke ** nak jugak aku ni dush dush dush. Lagipun sekarang aku agak busy nak bina kelab untuk teater, boleh tambah contact nanti kan kan! Tapi bila dok pikir-pikir balik.....


1) Jauh kowt. Aku kat Terengganu, event tu lak may be area KL.

2) Waktu tu mana ada cuti. Takkanla semata-mata nak gi sana kena ponteng kuliah kan! Maklumlah aku ni pelajar contoh nakal-nakal banyak mana boleh wawawa

3) Kalo aku turun KL, orang yang paling aku teruja sekali nak jumpa, Aisumi n Nabiel. Tapi kalo kejap-kejap je tak bestla. Coz 30hb lak aku kena jadi kerani SPR untuk pilihanraya Dun Tenang. Mesti sibuk memang tak boleh.

4) Nanti kalo sampai sana, sapa nak jaga aku. Dah le tak de kaum kerabat kat sana. Kalo jadi apa-apa kat aku nanti camna.. Dah le aku lom kawen lagi ishh~


Papepun thanks kat ery farieha coz bagi nama aku untuk join ni. Ingatkan suka-suka tak sangka lak betul-betul dapat. TAPI Serius sedey giler tahap cimpazi menjerit dah ni coz banyak sangat halangan tau. Dah banyak kali aku terpaksa lepaskan peluang nak join gathering gengblogger, cikgu blogger and etc. Apekan daya jodoh nak gi tak ada kan..


Kalo ada rezeki lagi, adelah lain kali. Isk isk isk....



katakan like jika best ya!

33 comments:

AISHA INANI said...

fuyohhhh!
bestnyaaa.....

tp ye la makan je pon kannn.
byk lagik kepentingan lain kannn... heee.

shino said...

bagi kite g jep...boley?hehehe

Yuni Aisyah said...

wah.!!best tu..kasi yuni je la pergi..:P

black_mel said...

rugi la x pegi..hehe..

ayuakira said...

artis lah katekan~ =p
pasni david invite akk jadi heroin die agknye..hikhik

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh..caner leh dpt nih?

:D

cik @ien said...

wah.. tahniah ya.. hehe

apepun utamakan yang utama.. hehe

Qashilla*Yaya*Qash said...

nak g juga.....:)

YuSeNzE - KniGhT said...

perkh!! xdek pon nama yus dlm senarai nak jumpa.. hahhah..

lupakan hiburan, yg penting tugas didahulukan ye cikgu.. keh2..

Legasi Piston Pecah said...

baru egat nak suh kirim salam kat lisa...eh,tak nak lah.

Zura said...

alahai eiqa...sedihnye...bagilah kat akak...hehhe

Lovely Bella said...

Nak sainnnn!! hehe untung laa

Nabiel said...

nanti kang jdi ke xjdi dtg,bgtau la yea~hehehe..
tk sabo nk jmpe nie!=P

Encik Tikus said...

pehh wa tak tahu pun pasal nie

♥e'in♥ said...

wah bestnye.. tp xkn mkn je kot.. huhu..

Ieqa Swetluv said...

AISHA INANI~

betol3.. x pe len kali kalo dapat x kan lepaskan lg la hik2

Ieqa Swetluv said...

shino ~

kalo boleh bg nak bg je tp x leyh la hehe

Ieqa Swetluv said...

Yuni Aisyah~

boleh je hehe

Ieqa Swetluv said...

black_mel ~

rase rugi gakla tapi apekan daya isk isk

Ieqa Swetluv said...

ayuakira~

hahaha pandaila dak kecik ni berhiperbola lak haish

Ieqa Swetluv said...

Puteri Iqa Izyan ~

ery yg tolong hari tu ngee

Ieqa Swetluv said...

cik @ien ~

itu sudah semestinya wink2

Ieqa Swetluv said...

Qashilla*Yaya*Qash ~

gi dalam mimpi mau x?? hihi

Ieqa Swetluv said...

YuSeNzE - KniGhT~

baikla encik yus ngee

Ieqa Swetluv said...

Legasi Piston Pecah ~

hahaha.. kem salam je ke??

Ieqa Swetluv said...

Zura~

kalo boleh bagi ika da bagi da tau hik2

Ieqa Swetluv said...

Lovely Bella ~

rezeki, tapi x de rezeki gak wawawa

Ieqa Swetluv said...

Nabiel ~

x dapat jumpa gak la biel sedey isk isk

Ieqa Swetluv said...

Encik Tikus ~

sbb itu wa kasi tau sama lu huhu

Ieqa Swetluv said...

♥e'in♥ ~

ntahla ika pon x tau ape prog dia nty hehe

ASaDa RyutaRo said...

waaa.. dahsyat lah. fofular!! hahaha

Ieqa Swetluv said...

ASaDa RyutaRo ~

hahaha banyak la asada ni

marwan said...

sriwijaya..gudluck...all the best
marwan : 012-2025278
Haji Ismail : 012-3439901